Bakan Kurum Açiklamasi 'Enkaz Altinda Yakinlarini Bekleyen Vatandaslarimizin Dizinin Dibinde Olacagiz'

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Gaziantep’in Islahiye ilçesinde depremzedeler için kurulan çadir kenti ziyaret etti.

Bakan Kurum, “85 milyon birlik beraberlik içinde bütünlügümüzü koruyacagiz. Hep birlikte bu afetin üzerinden gelecegiz” dedi.

Depremzede bir vatandas ise, “Biz sizden de, her seyden de memnunuz. Yapacaginizdan da eminiz. Güçlü devletimiz Antep’i de, Maras’i da ortada birakmaz” ifadelerini kullandi.

Bakan Kurum, Gaziantep merkez ve ilçelerinde depremden zarar gören vatandaslari ve kurulan çadir kentleri ziyaret etti. Islahiye’de depremzedelerle bir araya gelen Bakan Kurum, “Biz sizden de, yapilan hizmetlerden de memnunuz. Bu güçlü devlet, milletiyle omuz omuza verir Islahiye, Nurdagi, Maras’i ortada birakmaz. Zihniyeti kötü olan insanlar, art niyetli insanlar bu devleti karaliyorlar” diyen vatandasa sunlari söyledi:

“Simdi onlara girmeye gerek yok. 85 milyon birlik beraberlik içinde bütünlügümüzü koruyacagiz. Hep birlikte bu afetin üzerinden gelecegiz. Burada enkaz altinda yakinlarini bekleyen vatandaslarimizin yaninda, dizinin dibinde olacagiz. Onlarla birlikte acilarini paylasacagiz. Insallah her seyin üstesinden gelecegiz.”
Kaynak: İHA