Ünlü Baklavacida Kasla Göz Arasi Hirsizlik Kamerada Açiklamasi Tatli Siparisi Verip Cüzdani Çaldi

Üsküdar’da ünlü bir baklavacinin subesine giren bir sahis, tatli siparisini bekledigi sirada tezgahtarin ceketinden el çabukluguyla cüzdanini çaldi. Sahis, cüzdani arka cebine koyduktan sonra sogukkanli biçimde siparis verdigi tatliyi bekledi. O anlar güvenlik kameralarina yansidi.

Ünlü Baklavacida Kasla Göz Arasi Hirsizlik Kamerada Açiklamasi Tatli Siparisi Verip Cüzdani Çaldi
Olay, geçtigimiz Çarsamba günü saat 10.50 siralarinda Üsküdar Murat Reis Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde ünlü bir baklavaci dükkanina giren bir sahis, tezgahtara sekerpare almak istedigini söyledi.

O esnada arkasini dönerek tatliyi kutuya koymaya baslayan tezgahtari gören hirsiz, sandalyede ceketin asili oldugunu gördü. Sahis, yaninda bulunan bos sandalyeye oturarak tezgahtarla konusmaya devam etti.

“Agabey, tatli bir kilo olsun”

Tam bu sirada eliyle ceketi yoklayan sahis, el çabukluguyla içerisinde bin 800 lira olan cüzdani çalarak arka cebine koydu. Cüzdani çaldiktan sonra sogukkanli ve rahat tavirlarla ayaga kalkan sahis, “Agabey, tatli bir kilo olsun” diyerek rahat tavirlarla siparisini beklemeye basladi.

Sahis, siparisini aldiktan sonra içinde para bulunan cüzdanla birlikte gözden kayboldu. Yasananlar dükkanin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA