OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Filiz; 'Ar-Ge Yatirim Tesviki Ülkemizin Büyümesi Için Çok Önemli'

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulusu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskan Vekili Necip Filiz, "Sanayi Bakanimizin açikladigi Ar-Ge yatirim tesvikleri, ülkemizin üretim, ihracat ve istihdama dayali büyümesi için bunlar çok önemli" dedi.

OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Filiz; 'Ar-Ge Yatirim Tesviki Ülkemizin Büyümesi Için Çok Önemli'


OSBÜK OSB Yildizlari Arastirmasi

OSBÜK OSB Yildizlari Arastirmasi ödül töreni, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulusu (OSBÜK) tarafindan bu yil 3’üncüsü düzenlendi.

Kocaeli’nde bulunan Bilisim Vadisi’nde düzenlenen törene Denizli’yi temsilen OSB Baskanvekili ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Necip Filiz ve OSB Bölge Müdürü Ahmet Tas katildi.



Ödül törenine katilan Denizli OSB Baskan Vekili ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Necip Filiz, Sanayi ve Teknoloji Bakani Mehmet Fatih Kacir’in açikladigi Ar-Ge yatirim tesvikinin Türkiye’nin büyümesi için önemli oldugunu söyledi.

Programda 11 farkli kategorideki 116 firmaya basarili çalismalari dolayisiyla plaket verildi.

Bilisim Vadisi’nin Türkiye’nin ileride Silikon Vadisi olacagini söyleyen Necip Filiz, “Organize sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren birçok firmanin yaklasik 10 dalda ödül töreni vardi. En çok Ar-Ge çalismasi yapan, en çok kadin istihdam eden ve ayni zamanda en çok ihracat yapan gibi birçok kategoride ödüller dagitildi. Biz bu firmalarimizi tebrik ediyoruz. OSBIK yönetim kurulu olarak hem programa istirak ettik hem de ödül alacak firmalarimizin yaninda olmak için buradayiz. Sanayi Bakanimizin açikladigi çok güzel teknolojik yatirimlar konusunda Ar-Ge yatirim tesvikleri oldu. Insallah ülkemizin üretim, ihracat ve istihdama dayali büyümesi için bunlar çok önemli” dedi.

Kaynak: İHA