Kadiköy'de Oktay Derelioglu'nun Yaralandigi Kavgaya Iliskin Yeni Görüntüler Ortaya Çikti

Eski milli futbolcu Oktay Derelioglu’nun esi Basak Derelioglu’nun trafikte karistigi kavgaya dair yeni görüntüler ortaya çikti.

Kadiköy'de Oktay Derelioglu'nun Yaralandigi Kavgaya Iliskin Yeni Görüntüler Ortaya Çikti
Kadiköy’de geçtigimiz günlerde yasanan olayda, iddiaya göre, Oktay Derelioglu ve esi Basak Derelioglu, bir baska araç sürücüsüyle trafikte yol verme tartismasi yasadi.

Zekai K. ve Nurettin K. ile Oktay Derelioglu arasinda kavga çikti. Araçtan inen taraflar kavga ederken Oktay Derelioglu omzundan yaralandi. Sikayet üzerine Zekai K. ve Nurettin K. gözaltina alindi. Adliyeye gönderilen iki kardes ‘Kasten yaralama ‘ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olaya dair yeni görüntüler ortaya çikti. Görüntülerde, Oktay Derelioglu ile diger araç sürücüsü Zekai K.’nin ayni seritte ilerledigi, iki aracin yolda birbirlerini sikistirdigi ardindan araçlarin durdugu görülüyor. O sirada kaldirimda bulunan Nurettin K.’nin duran araçlarin yanina gittigi görülüyor. Aracindan inen Derelioglu’nun Nurettin K.’ya tekme attigi ve kavganin basladigi görülüyor. Derelioglu’nun esi de araçtan inerek taraflari ayirmaya çalisiyor.
Kaynak: İHA