Çocuk Gözüyle Insan Haklari Resim Yarismasi Ödülleri Sahiplerini Buldu

10 Aralik Dünya Insan Haklari Günü kapsaminda Manisa Il Insan Haklari Kurulunca düzenlenen ’Çocuk Gözüyle Insan Haklari’ konulu resim yarismasinin ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Çocuk Gözüyle Insan Haklari Resim Yarismasi Ödülleri Sahiplerini Buldu
Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi (MTSO) Konferans Salonunda gerçeklestirilen törene Manisa Vali Yardimcisi Aydin Memük, MTSO yönetim kurulu üyesi Bahar Çetkin, kurul üyeleri, ögrenciler ve aileleri katildi.

Ödül töreni öncesinde konusan Vali Yardimcisi Memük, dereceye giren ögrencileri tebrik ettigini belirterek sunlari söyledi: "Ülkemiz, geçmiste oldugu gibi bugün de, demokrasi, insan haklari, saydamlik, kadin-erkek esitligi gibi ortak degerlerimizin güçlendirilmesi ve yayginlastirilmasina; irkçilik, hosgörüsüzlük, yabanci düsmanligi ile her türlü etnik, dini ayrimcilik ve asirilikla mücadele edilmesine yönelik çalismalarini kararlilikla sürdürmektedir. Bireysel iliskilerden, sosyal iliskilere kadar her alanda, hukukun üstünlügünün korundugu ve insan onuruna yakisir bir hayatin tesis edildigi bir dünya temennisiyle, tüm insanligin 10 Aralik Dünya Insan Haklari Günü’nü kutlariz."

Yapilan konusmanin ardindan dereceye giren ögrencilere tesekkür belgelerini Manisa Valiligi Hukuk Isleri Müdürü Nuray Yaman, hediyelerini ise Vali Yardimcisi Aydin Memük takdim etti. Yarismada Soma Bilim Sanat Merkezinden Ece Kara 1., Akhisar Sehit Hasan Acar Ortaokulundan Ikbal Sila Varol 2., Soma Altintas Ortaokulundan Selin Çakmak da 3. olurken, mansiyon ödüllerini ise Kula 15 Temmuz Sehitleri Imam Hatip Ortaokulu Sehd Elmassas, Akhisar Sehit Ali Aksoy Ortaokulu ögrencisi Zeynep Yagmur Sadeer, Sadi Turgutlu Ortaokulundan Nasya Cemre Akgün kazandi.

MTSO’daki törenin ardindan dereceye giren ögrencilerin resimlerinin yer aldigi Magnesia AVM’deki serginin açilisi da Vali Yardimcisi Memük ve kurul üyeleri tarafindan gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA