Tokat'ta Husumetli Aileler Arasinda Kavga Açiklamasi 2 Ölü, 3 Yarali

Tokat’tin Zile ilçesinde aralarinda husumet bulunan iki aile arasinda çikan kavgada 2 kisi hayatini kaybetti, 3 kisi yaralandi.

Tokat'ta Husumetli Aileler Arasinda Kavga Açiklamasi 2 Ölü, 3 Yarali
Edinilen bilgilere göre, aralarinda husumet olan Yildiztepe Köyü Muhtari Hasan Özer Kabay (43) ile Salih Akarsu (22), ögle saatlerinde Zile ilçesi Selagzi kavsaginda karsilasti. Sahislar arasinda çikan tartisma kavgaya dönüsürken, olaya taraflarin yakinlari da dahil oldu. Kavgada Hasan Özer Kabay, Salih Akarsu, Ali Öztürk (22), Nihat Kabay (19) ve Kadir Özpolat yaralandi. Olay yerinde bulunan vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine 112 saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralilar ilk müdahalenin ardindan Zile Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Biçak darbesiyle yaralanan Kabay ile Akarsu yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Olay sonrasi Devlet Hastanesi’ne gelen iki ailenin bireyleri arasinda da kavga çikti. Polis ve jandarma ekipleri, kavgaya müdahale ederek taraflari ayirdi. Ekipler, hastane çevresinde güvenlik önlemi aldi. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA