Osmaniye'de Mobil Halkla Iliskiler Birimi, Vatandaslarin Beklenti Ve Taleplerini Dinliyor

Vatandaslarin beklenti ve taleplerini birebir yerinde dinlemek amaciyla Osmaniye Belediyesi tarafindan projelendirilen “Mobil Halkla Iliskiler” birimi 2 ayda bin 398 vatandas ile görüsme sagladi.

Osmaniye'de Mobil Halkla Iliskiler Birimi, Vatandaslarin Beklenti Ve Taleplerini Dinliyor
Osmaniye Belediyesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü bünyesinde projelendirilen “Mobil Halkla Iliskiler” birimi, yapilan planlamalar çerçevesinde daha önceden belirlenen mahalle, cadde ve sokaklarda vatandaslarla birebir iletisime geçerek vatandaslarin belediyeden beklenti ve taleplerini dinliyor. Kisa zamanda daha genis bir kitleye ulasmanin amaçlandigi projede ekiplerin not almis olduklari beklenti ve talepler, Akilli Kent Otomasyon Sistemi’ne (AKOS) online girilerek konusuna göre ilgili müdürlüklere yönlendiriliyor.

Sistem üzerinden online olarak girilen beklenti ve talepleri gören ilgili müdürlükler de sorunun ortadan kaldirilmasi amaciyla günlük planlamalarina aliyor. Böylelikle vatandaslarla yapilan birebir görüsmelerde iletmis olduklari beklenti ve talepler hizli bir sekilde yerine getirilmis oluyor. Ayrica Mobil Halkla Iliskiler ekipleri engelli, kimsesi olmayan ya da ekonomik zorluk yasayan vatandaslarin da beklenti, istek ve taleplerini ilgili birimlerle görüserek birebir yerine getiriyor.

Kent genelinde hizmete baslayan Mobil Halkla Iliskiler, vatandaslardan iletilen beklenti ve taleplerin yerine getirilmesi için durmaksizin çalismalarina devam ederken, ekipler 2 ayda bin 398 vatandas ile birebir görüserek beklenti ve talepleri yerinde dinledi. Ayrica yapilan görüsmelerde vatandaslarin bilgi sahibi olmasi amaciyla belediye tarafindan yapilan çalismalar, projeler ve etkinlikler hakkinda da vatandaslara bilgiler verildi.

Kaynak: İHA