Bodrum'da Sehitler Düzenlenen Konvoyla Anildi

Pençe Kilit Harekati’nda sehit olan Mehmetçikler için Mugla’nin Bodrum ilçesinde arazi araçlarindan olusan konvoy düzenledi.

Bodrum'da Sehitler Düzenlenen Konvoyla Anildi
Bodrum Offroad Kulübü tarafindan düzenlenen etkinlik, Myndos Kapisi önünde sehitler için 2 dakikalik saygi durusu ve Istiklal Marsi ile basladi.

Basin açiklamasini okuyan Kulüb Baskani Murat Taslidag, gözyaslarina hakim olamadigi açiklamasinda, "Sinir ötesinden gelen haberlerle içimiz yandi, milletçe gözyaslarina bogulduk. 12 gencecik kardesimizi gözyaslariyla topraga verdik" dedi.

Konvoya katilan grup üyesi Özay Kartal ise, “Sehit olan askerlerimiz bu vatan bu halk için bizlerin güvenligi için canlarini hiçe saydilar ve kallesçe katledildiler. Cenazelerine gidemediysek de onlar için gözyasi döktük, dualar ettik. Asla unutulmayacaklar, ülkemizin güvenligi için canini esirgemeyen hiçbir kardesimizi unutmayacagiz, unutturmayacagiz” diye konustu.

Açiklamalarin ardindan Taslidag, sehitlerinin ismini okudu, grup üyeleri ’burada’ diye bagirdi.

’Sehitler ölmez, vatan bölünmez’ slogani atan grup, araçlarina binip konvoy olusturdu. Gruptan bazilari ‘Milletimizin basi sag olsun’ pankarti ile dev Türk bayragi açip 30 araçlik konvoyun önünde yürüdü.
Kaynak: İHA