Köpeklerin Saldirisina Ugrayan Kadin Yaralandi

Hatay’in Belen ilçesinde yasakli cins köpeklerin saldirisina ugrayan kadin yaralandi. Olay sonrasi köpeklere el konulurken, konuyla ilgili adli süreç basladi.

Köpeklerin Saldirisina Ugrayan Kadin Yaralandi
Olay, Belen ilçesi Sogukoluk Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalle’de yasayan Selma Sönmez, geçtigimiz günlerde komsusuna ait 3 yasakli cins köpegin saldirisina ugradi. Vücudunun çesitli bölgelerinden yaralanan 43 yasindaki kadin, olay yerindeki ilk müdahalenin ardindan hastanede tedavi edildi. Hastanedeki tedavinin ardindan evine gelen kadin, vücudunu hareket ettirmekte güçlük çekiyor. Öte yandan köpeklere yetkililer tarafindan el konuldugu, sahsa idari para cezasi uygulandigi ve konuyla ilgili adli sürecin basladigi ögrenildi.

“Köpekler benim koluma ve vücuduma saldirdi”

Köpeklerin vücudunun çesitli yerlerine saldirdigini ifade eden Selma Sönmez, “Kur’an kursundan çiktim, eve gelirken 2 köpek birden karsima çikti. Köpekler benim koluma ve vücuduma saldirdi. Kolum, bedenim ve her yerim çok agriyor” dedi.

Selma Sönmez’in esi Mustafa Sönmez, esinin aci içerisinde kivrandigini ifade ederek, “Çöpün yanindan 2 köpek çikip esime saldiriyor. Sonradan da 1 köpek geliyor ve esime saldiriyor. 3 tane komsuma ait köpek, esime saldirdi. Yasakli cins köpekler bunlar. Esim agridan sabahlara kadar yatamiyor. Hepimiz korkuyoruz, ben 1 buçuk aydir çocugumu okula gönderemiyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA