Baskan Kahraman Açiklamasi 'Verilecek Her Göreve Seve Seve Canimizi Feda Edecegiz'

Güvenlik Koruculari Sehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Baskani Ayhan Kahraman, dün oldugu gibi bugün de hainleri sevindirmeyeceklerini belirterek, “Biz güvenlik koruculari buradayiz ve verilecek her göreve seve seve canimizi feda edecegiz” dedi.

Kahraman, güvenlik koruculari olarak devletin ve milletin yaninda, emrinde ve hizmetinde olduklarini söyledi.

Son teröristti etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelelerinin devam edecegini ifade eden Kahraman, “Güvenlik korucularimiz; terör örgütleri ve onlarin uzantilari tarafindan asilsiz iddialarla karalanmaya çalisilmakta, müzahir uzantilarca utanmadan sikilmadan fütursuzca silah birakmaya davet edilmektedir. Ne mutlu biz güvenlik korucularina ki vatanin birligine ve bölünmez bütünlügüne karsi milletinin ve devletinin yaninda yer alip, Içisleri Bakanligina bagli kanun ordusu jandarmamizla omuz omuza mücadele vermekteyiz. Görüyoruz ki vatanimiz, bayragimiz ugrunda verdigimiz mücadele, bazi kesimleri ciddi anlamda rahatsiz etmis. Utanmadan, sikilmadan adimizi agizlarina alip bir de silah birakmaya davet ediyorlar. Herkes sunu çok iyi bilsin ki biz güvenlik koruculari olarak devletimizin ve milletimizin yaninda, emrinde ve hizmetindeyiz. Son teröristti etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadelemiz devam edecektir. Son günlerde ülkemizde pes pese gelen sehit haberleri cigerlerimizi daglamis, ruhumuzu daraltmis ve sabrimizi tüketmistir. Birlik ve beraberligimizi hedef alan, terör örgütüne karsi yürütülen mücadelede, 12 kahraman askerlerimizi hain eylemler sonucu kaybetmis bulunuyoruz. Acimiz çok büyük, hüznümüz çok ama basimiz diktir. Kor ates içimizi daglasa da, hüznü ve acimizi yüregimize gömecek, gözyasimizi içimize akitacagiz, dün oldugu gibi bugün de hainleri sevindirmeyecegiz. Net biçimde ifade ediyorum, kazanamayacaklar. Kendi karanlik inlerinde eriyip gideceklerdir. Kendi kanlarinda bogulacaklardir. Hiçbir zaman ümitsiz olmadik, olmayacagiz. Siddet sarmalina teslim olmadik, hiçbir zaman da teslim olmayacagiz. Bizlere bu aciyi yasatanlar, bilsinler ki bunun bedelini çok agir biçimde ödeyeceklerdir” dedi.

Baskan Kahraman, "Biz güvenlik koruculari buradayiz ve verilecek her göreve seve seve canimizi feda edecegiz. Bizlerin hayati bu aziz vatana feda olsun. Biz güvenlik koruculari, bu hain saldirilarin ser tekellerinin yanina kalmamasini, bu nifak yuvalarinin talan edilmesini, inlerinin baslarina yikilmasini istiyoruz. Güvenlik koruculari olarak kin yutuyoruz, ama kan kusturacagimizi da çok iyi biliyoruz. Güvenlik koruculari intikam istiyor. Rabbim sehitlerimizin sahadetini kabul etsin. Milletimizin basi sag olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA