Kocaeli'de Garip Olay Açiklamasi 35 Aracin Camini Patlatip Kayiplara Karistilar

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde bir otoparkta 35 aracin camlari kimligi belirsiz kisi veya kisilerce patlatildi. Araçlarinin gören sürücüler hayrete düserken, polis olayla ilgili çalisma baslatti.

Kocaeli'de Garip Olay Açiklamasi 35 Aracin Camini Patlatip Kayiplara Karistilar
Olay, Izmit ilçesi Karabas Mahallesi sahil kenarinda bulunan otoparkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aracini otoparka park eden sürücü, bir süre sonra geri döndügünde gördügü manzara karsisinda hayrete düstü. Kendi otomobili ile birlikte birçok aracin ön ve arka caminin kirilmis oldugunu gören sürücü polis ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, yaptigi tespitlerde 35 aracin kimisinin ön kimisinin ise arka caminin tasla patlatildigini tespit etti. Polis ekipleri olayi yapan kisi veya kisileri yakalamak için çalisma baslatti.

"Yaklasik 35-40 aracin camini patlatmislar"

Araci zarar gören Yakup Çep, “Otoparka her zamanki gibi aracimi park ettim. Bir saat içerisinde geri döndügümde aracimin ön caminin tasla kirmis olduklarini gördüm. Yaklasik 35-40 aracin camini patlatmislar. Kimin veya kimlerin yaptigini bilmiyorum. Bunu yapanlardan sikayetçiyim” dedi.

Hilmi Inan ise, “Benim aracimla birlikte 35-40 aracin camini patlatmislar. Sikayetçiyim" diye konustu.

Kaynak: İHA