ZBEÜ 'Yenilikçi Bir Ingilizce Ögretim' Projesine Liderlik Yapiyor

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Erasmus+ KA 220 School Education programi çerçevesinde, Ispanya’nin ev sahipliginde 6 ülkeden toplam 8 partnerle yürütülen "Lingua Trek-Transforming Foreign Language Education in Europe through Digital Game-Based Approach" projesine liderlik ediyor.

ZBEÜ 'Yenilikçi Bir Ingilizce Ögretim' Projesine Liderlik Yapiyor
Proje, ZBEÜ Uzaktan Egitim Merkezi çatisi altinda Ögr. Gör. Dr. Emrah Baki Basoglu’nun liderliginde yürütülüyor. Toplam 3 yil sürecek olan proje, Ingilizce ögretiminde yenilikçi bir uygulama olan "Lingua Trek" adli dijital oyunun gelistirilmesini hedefliyor. Projenin ilk toplantisi geçtigimiz hafta gerçeklestirildi ve projenin temel hedefleri, is paketleri ve ortaklarin sorumluluklari ele alindi. Proje kapsaminda gelistirilecek olan dijital oyun, dil ögrenme sürecini daha etkilesimli ve keyifli hale getirerek ögrencilerin Ingilizce dil becerilerini güçlendirmeyi amaçliyor.

Projeye dâhil olan partnerle isbirligi içinde yürütülecek olan Lingua Trek projesi, ZBEÜ’nün küresel çapta dil ögrenimi konusundaki rolünü pekistirmeyi hedefliyor.
Kaynak: İHA