Atatürk Lisesi'nde Ilk Zili Baskan Sögüt Çaldi

Körfez’de tadilat çalismalari biten Yarimca Atatürk Lisesi’nde egitim basladi. Bayrak törenine katilan Belediye Baskani Sener Sögüt de ilk zili çaldi.

Atatürk Lisesi'nde Ilk Zili Baskan Sögüt Çaldi
Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Sergülen Kurt, yenileme çalismalari tamamlanan ve ögrencilerin ders basi yaptigi Körfez Yarimca Atatürk Lisesi’nde bayrak törenine katildi.

Törende söz alan Baskan Sener Sögüt, "Ilçemizin en basarili okullarindan biri olan Atatürk Lisemiz de siz degerli ögrencilerimiz ve egitimcilerimizle bir arada olmaktan mutluyum. Okulumuz yenilendi. Depremi konustugumuz bu günlerde artik daha güvenli bir egitim yuvasindasiniz" dedi.

Lise yillarinin ayri bir önem tasidigini belirten Baskan Sögüt, "Lise yillari unutulmaz. Anilarla dolu geçer. Önünüzde önemli bir sinav var. Kendinizi en iyi sekilde hazirlayacaginizdan eminim. Sizler bu ülkenin gelecegisiniz. Bizler de sizlerin en iyi sekilde hazirlanmasi için imkanlarimizi sunuyoruz. Ilçemizde kütüphane eksikligi vardi. Sarniç Han Is Merkezimizin en üst katinda modern bir kütüphane yaptik. Yarimca Sahili’nde sizler için Genç Nazende’yi hizmete açtik. Bilim Sanat Merkezi ve spor tesislerimizle sizlerin iyi vakit geçirmesine olanak sagladik" diye konustu.

Kaynak: İHA