Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Modern Tesislerle Sosyal Hayati Renklendiriyoruz'

Kocasinan Akademi tesislerinde egitim alan kadinlar, Kocasinan Akademi’nin hem kendilerine terapi etkisi yaptigini hem de ev ekonomisine katki sagladiklarindan dolayi Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’a tesekkür etti. Kocasinan Akademi’nin ‘Kocaman bir aile’ oldugunu belirten Baskan Çolakbayrakdar, tesislerle hayatini renklendiren vatandaslarin akademi ile sosyal, kültürel, mesleki ve egitimsel açidan daha donanimli olabilmeleri için farkli branslarda egitim verdiklerini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Modern Tesislerle Sosyal Hayati Renklendiriyoruz'
Kayserililerin sosyal hayatini renklendirmek, hayatlarini kolaylastirmak ve onlarin mutlu yasamalari için sosyal tesisler yaptiklarini ifade eden Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi ile her alanda kurs hizmeti verdiklerinin altini çizerek, “Kocasinan Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetlerinin en iyisini yaparak, hemsehrilerimizin huzuru, mutlulugu ve refahini artirmak için çalisiyoruz. Modern dünyada belediyecilik adina neler yapiliyor ise biz de aynisini hatta daha fazlasini Kocasinan’da uygulamanin gayreti içerisindeyiz. Sükür Allah’a her geçen gün bir önceki günden daha iyisini yaparak ve bu azim ile çalisarak hemsehrilerimizin memnuniyetini kazaniyoruz. Kocasinan Akademi çatisi altinda genç, yasli, kadin, erkek demeden herkesin kisisel donanimlarini arttirmak, sakli kalmis yeteneklerini gün yüzüne çikarmak için egitim faaliyetlerini yürütüyoruz. Vatandaslarimiza 7 yildan fazla hizmet verdigimiz Kocasinan Akademi’de ile on binlerce vatandasa dokunduk. Kocasinan Halk Egitim Merkezi isbirligiyle her geçen gün farkli ve yeni kurslar açiyoruz. Özellikle sundugumuz meslek edindirme kurslarimizla egitim alamamis ya da yeni bir meslek dalinda egitim almak isteyen vatandaslarimizin, kendilerine uygun bir meslek dalinda egitim almalarini sagliyoruz. Gençlerimizi yetenek ve ilgi alanlarina yönlendirerek sosyal yasama hazirliyor, issizlige alternatif çözümler üretiyoruz. Böylelikle vatandaslarimiz ögrendikleriyle aile bütçesine, ülkemize ve Kayseri ekonomisine katki sagliyor. Ayrica Kocasinan Yildizlari adi altinda Kocasinan Teknoloji Festivali (KOCAFEST), masa tenisi, dart, satranç, futbol, voleybol, Türk halk müzigi, Türk sanat müzigi, Istiklal Marsini güzel okuma ve liselerarasi bilgi yarismasi gibi her alanda etkinlikler gerçeklestirildi.

Bu vesileyle Kocasinan Akademi’nin bugünlere gelmesinde özveriyle çalisan kendi personelime ve Halk Egitim Müdürlügüne tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kocasinan Akademi’nin kendilerine terapi etkisi yaptigini vurgulayan kursiyerler ise ögrendikleriyle aile bütçesine katki sagladiklarina dikkat çekerek, “Kocasinan Akademi’nin tesisleri sayesinde çesitli kurslardan egitim aliyoruz ve kurslar sayesinde, bizler hem sosyal hayata katilarak yeni arkadasliklar ediniyor, hem de ürettigimiz ürünlerle aile bütçesine ve Kayseri ekonomisine katki sagliyoruz. Verilen egitimlerden çok memnunuz. Ayrica egitimlerimiz sayesinde meslek sahibi oluyoruz. Özellikle etrafimizdan dikis için talepler geliyor ve çocuklarimizin her gösterdigi elbiseyi dikebiliyoruz. Disardan ürün almaktan ise kendi emegimizle maliyeti 5/1’ne denk gelen elbiseler dikiyoruz. Bu bizim aile bütçemize çok büyük katki sagliyor. Tesislerimiz, çok ferah ve nezih. Bu tesisleri çok seviyoruz. Buradaki çalisanlar olsun egitmenler olsun bizim ikinci ailemiz gibi. Evde bos durmaktan ise hem hobi olarak hem de aile bütçesine kakti saglamalari için herkesi Kocasinan Akademi’ye davet ediyoruz. Hizmetlerden dolayi Baskanimiz Sayin Ahmet Çolakbayrakdar’a minnettariz. Çok tesekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA