Atasehir'de Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Yarali

Atasehir’de bir kisi aracina bindigi sirada kapüsonlu iki kisi tarafindan silahli saldiriya ugradi. Silahli saldiriya ugrayan sahis hafif sekilde yaralandi.

Atasehir'de Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Yarali
Olay saat 20.50 siralarinda Istanbul Atasehir ilçesi Içerenköy Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi üzerinde yasandi. Iddiaya göre bir kisiye kafeden çikip aracina bindigi sirada isimleri ögrenilemeyen iki sahis tarafindan 3 el ates edildi. Ates eden sahislar olay yerinden kosarak hizla kaçti. Olayda bir kisi kasigindan ve bacagindan yaralandi. Çevredeki esnaflar tarafindan saglik ekiplerine ve polis ekiplerine haber verildi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine saglik ekipleri ve çok sayida polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yarali vatandasa ilk müdahaleyi yaparak Yavuz Sultan Selim Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirdi. Polis ekipleri olay yerini emniyet seridiyle kontrol altina alirken, olayla ilgili de inceleme baslatti.

"Pusuya yatmislar"

Olayi gören çevredeki esnaflardan Hakan Kaya, "Beyefendiler kafeden çikip arabalarina geçtiler. Iki kisi bunlara pusu yapmislar. Iki kisi bayan kuaförünün asagisinda bekliyorlardi, bir kisi asagidan geldi, kapüsonlu bir sekilde 3 tane sikti. Olay yerine gittigimde bir kasiktan, iki tane de ayaklarina siktigini gördüm. Arkadas caddeyi takip ederek arkadaki tekel bakkalin önünden kosmaya basladi.

Yani tamamen planlanmis bir seydi. Çünkü burada pusuya yatmis o kisilerin kafeden çikmasini bekliyorlardi. Arkadas yaraliydi. Geçmis olsun diyorum. Bir kisiyi vurdular. Vuruldugu gibi direkt dükkandan çiktim, direkt arabaya kostum yardim edebiliriz diye. Polis, ambulans vardi zaten. Sadece bir kisi vuruldu. Saldiran sadece 1 kisiydi. Aslinda beyefendinin yaninda biri vardi. Ama o en son uzaklasti, ne oldugunu çözemedim. O da bir panikledi tabii arkadasi vurulunca. Sadece bir kisi geldi, kapiyi açti. 3 el ates etti. 1 el kasiga ve 2 el bacaklara sikip kaçti gitti" dedi.

Kaynak: İHA