Baskan Dinçer Açiklamasi 'Yaklasan Kis Sartlarina Yollarimizi Hazirliyoruz''

Aksaray Belediyesi ekipleri hava sartlarinin elverisli hale gelmesi ile baslattigi sicak asfalt serim çalismalarina hizla devam ediyor.

Baskan Dinçer Açiklamasi 'Yaklasan Kis Sartlarina Yollarimizi Hazirliyoruz''
Ilkbahar aylarinda baslayan yol yapim çalismalari bugüne kadar araliksiz bir sekilde sürdürüldü. Aksaray Belediyesi, santiyelerinde 2023 yilinda üretilen 130 bin ton sicak asfalt yol yapim çalismalari kapsaminda kullanildi. 4,5 yilda 580 bin ton sicak asfaltla 450 kilometrelik yol yapim çalismasi gerçeklestiren Belediye ekipleri hava sartlarinin elverdigi ölçüde yol yapim çalismalarina devam ediyor. Vatandaslara kesintisiz ve kaliteli hizmet vermek için birçok çalisma gerçeklestiren Aksaray Belediyesi ekiplerinin 4,5 yilda yaptigi sicak asfalt ve altyapi çalismalari rekor seviyelere ulasti. Görev süreci boyunca mahalle sakinlerinin ve muhtarlarin taleplerini karsiliksiz birakmayan Belediye Baskani Evren Dinçer, belediye ekiplerinin Istiklal Mahallesindeki yollarin yenilenmesi için talimat verdi. Baskan Dinçer’in talimatlari dogrultusunda çalismalara baslayan ekipler Istiklal Mahallesindeki 15 metre ve 10 metre genisligindeki alt yapi eksiklikleri giderilmis 6 sokakta çalismalara basladi.

Sehir genelinde yapilan yol ve altyapi çalismalari ile ilgili açiklamalarda bulunan Baskan Dinçer, tek amaçlarinin vatandaslara kesintisiz ve kaliteli belediyecilik hizmeti vermek oldugunu belirterek, “Göreve geldigimiz günden beri hep söylüyoruz altyapi alt yapi alt yapi. Sehrimizin öncelikle alt yapi haritasini çikardik, nerelerde eksigimiz varsa ivedilikle bunu raporladik. Biliyorsunuz alt yapi belediyecilikte zor ve mesakkatli bir is ama alt yapi yapilmadan üstyapi olmaz bunu biliyorduk. Çalismalara basladik, alt ve üst yapi çalismalarimiz ile zirveye çiktik. Vatandaslarimiza her alanda kaliteli ve konforlu belediyecilik hizmetleri vermek için baslattigimiz yol yapimi ve asfalt sezonumuza devam ediyoruz. Hava sartlarinin elverisli oldugu müddetçe yol yapim çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA