Almanya'da Ögretmeni Silahla Tehdit Ettigi Süphesiyle 4 Çocuk Gözaltina Alindi

Almanya’nin Hamburg kentinde bir okulda ögretmeni silahla tehdit ettigi süphesiyle yaslari 12 ile 14 arasinda degisen 4 çocuk polis tarafindan gözaltina alindi.

Almanya'da Ögretmeni Silahla Tehdit Ettigi Süphesiyle 4 Çocuk Gözaltina Alindi
Almanya’nin Hamburg kentindeki Stadtteilschule Blankenese Okulu’nda sinifa girerek bir ögretmeni silahla tehdit edilmesinin ardindan yürütülen sorusturma kapsaminda yaslari 12 ile 14 arasinda degisen 4 çocuk polis tarafindan gözaltina alindi.

Stadtteilschule Blankenese Okulu’nun yani sira ikinci bir okulda da benzer olayin yasandigini aktaran polis, gözaltina alinan çocuklarin üzerlerinden 2 adet oyuncak silah çiktigini belirterek, 12 ve 13 yasindaki iki çocugun Stadtteilschule Blankenese Okulu’ndaki olayla baglantili oldugunu açikladi.

Silahli tehdit ihbarinin ardindan bin 50 ögrencinin bulunan Stadtteilschule Blankenese Okulu tahliye edilmis, olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edilmisti. Polis, okula çikan yollari trafige kapatmisti. Güvenlik tedbiri olarak Reichsprasident-Ebert kislasina nakledilen ögrenciler, daha sonra ailelerine teslim edilmisti.
Kaynak: İHA