(Düzeltme) Kaymakam Yedigi Döneri Begenmedi

Artvin’in Yusufeli ilçesinde görev yapan kaymakam Haci Kerim Meral, ilçede yemek yedigi restoranda döneri begenmedi. O anlar is yerinin güvenlik kameralarina yansidi.

Artvin’in döneriyle ve son dönemde yapilan baraji ile meshur ilçelerinden biri olan Yusufeli’nde görev yapan Kaymakam Haci Kerim Meral, iddialara göre yemek yedigi restoranda döneri begenmedi. Edinilen bilgiye göre, olay, 6 Kasim Pazartesi günü saat 12.17’de meydana geldi. Yusufeli Kaymakami Haci Kerim Meral, ilçede faaliyet bulunan bir restorana 2 misafiriyle geldi. Aile salonunda oturan Meral, siparisi almaya gelen garsona cag döner istedigini söyledi.

Garson, genel olarak isletmelerinde is yogunlugu nedeniyle saat 11.00’den sonra cag döner kesmediklerini porsiyon olarak hizmet verebileceklerini dile getirdi. Ardindan Kaymakam Meral, porsiyon döner siparisi verdi. Misafirleriyle birlikte dönerlerini yiyen ardindan, tatli yiyerek çaylarina içip kasaya dogru yönelen Kaymakam Meral, diger müsterilerin yaninda sesli bir sekilde isletme sahibi Ferhat Kodat’a döneri, pilavi, sütlaci begenmedigini dile getirerek isletmeden ayrildi. O anlar is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Konuyla ilgili açiklama yapan isletme sahibi Ferhat Kodat, ”Kisa süre önce yeni ilçemize tasindik. Zaten zor bir süreç geçiriyoruz. Kaymakamimizin, davranisi bizi üzmüstür. Hesabi ödemesin, cani sagolsun fakat müsterilerimizin yaninda bizi rencide etmesi beni ve çalisan arkadaslarimizi üzmüstür. Ilk kez isletmemize geliyor. Herkese diger müsterilerimize nasil hizmet ediyorsak kaymakamimiza da ayni hizmeti verdik. Kasaya gelip bagirarak ’Yemegi begenmedim, tatliyi begenmedim bu yüzden hesap ödemiyorum’ deyip çikti gitti. Biz de cani sag olsun deyip kendilerine kolonya ikraminda bulunduk” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA