Saganak Elektrik Kesintisine Neden Oldu, Edirne Otogari Karanliga Büründü

Edirne Sehirlerarasi Otobüs Terminali’nde, bölgede etkili olan saganak nedeniyle elektrik trafolarinda meydana gelen arizalar nedeniyle otogara 5 saattir elektrik verilemiyor.

Saganak Elektrik Kesintisine Neden Oldu, Edirne Otogari Karanliga Büründü
Kent genelinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan saganak, hayati olumsuz etkiledi. Özellikle Fatih ve Kocasinan mahallerinin bir kismina yagan yagisin elektrik trafosunun içine girmesinden dolayi elektrik verilemiyor.

Otogar otobüs farlarla aydinlatildi

Vatandaslar ellerinde bulunan cep telefonlari ile yollarina gitmeye çalistiklari görüldü.

Elektrikler kesilince otogar bekleyen araçlarin farlariyla aydinlatilmaya çalisilirken, yolculara elektronik ortamda yaptiklari bilet kesim islemini elle yapmak zorunda kaldi.

Otogar isletmecilerinden Sinan Altunhan, “Otogarda bugün 2.5 saattir elektrikler kesilmis durumda, ariyoruz ama ulasamiyoruz. Yagmur yagdigi zaman burada her zaman yasanan bir durum bu magdur oluyoruz. Sadece bizler degil buraya gelip yolculuk yapmak isteyen yolcularda magdur oluyor. Bu sikintiya bir çözüm bulunmasi lazim” dedi.

Gelecek yolcusu için beklemeye gelen ve bir saatten beri bekledigini belirten Serhat Baykal, “Sehirlerarasi terminale gelirken de sorun yasadik. Buraya geldim karanlikta bekliyorum, yetkili birilerinin buraya ya jeneratör almasi ve bu karanlik sorunun ortadan kaldirilmasi gerekir” ifadelerini kullandi.

Ceyhun Kiliç ise, “Elektrik idaresini ariyoruz cevap veren yok buraya gelen herkes korkudan buraya gelmek istemiyor. Saat kaç olmus, otogarda kimse yok böyle olmamali” diye konustu.

Kaynak: İHA