Senirce Köyünün Talepleri Isparta Belediyesi Tarafindan Yerine Getirildi

Isparta Belediyesi tarafindan talep dogrultusunda Senirce köyünde dügün salonuna asma tavan yapilirken, Senirce Göltas Ilkokulu ve Ortaokulu’nun bahçesindeki çesme yenilendi, spor alaninin düzenlenmesi için destek verildi.

Senirce Köyünün Talepleri Isparta Belediyesi Tarafindan Yerine Getirildi
Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, ilçe, köy ve beldelerden gelen talepleri geri çevirmeden karsilamaya devam ediyor. Senirce köyünde bulunan dügün salonuna asma tavan yapilmasi, Senirce Göltas Ilkokulu ve Ortaokulu’nun bahçesindeki çesmenin yenilenmesi ve oyun sahasinin düzenlenmesiyle ilgili talep Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in talimatiyla karsilandi. Isparta Belediyesi tarafindan tavan kismi açik olan dügün salonuna asma tavan yapildi. Senirce Göltas Ilkokulu ve Ortaokulu’nun bahçesinde bulunan ve kötü durumda olan çesme de farkli bir noktaya alinarak yenilendi. Ayrica okul alani içerisindeki oyun sahasinin basketbol potalarinin yerlestirilmesi noktasinda Isparta Belediyesi tarafindan ekipman ve personel destegi saglandi.

Senirce Göltas Ilkokulu ve Ortaokulu ögrencileri çesmenin yenilenmesinden dolayi Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e tesekkür ettiler. Ögrenciler, “Çesmemiz eskiydi Belediye Baskanimiz yeniledi, çok güzel oldu. Belediye Baskanimiza çok tesekkür ederiz” dediler.

Senirce Köyü Muhtari Murat Yesiltepe, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’den köyde bulunan okulun çesmesinin yenilenmesini, bahçedeki oyun alaninin düzenlenmesini ve dügün salonu için asma tavan yapilmasini talep ettiklerini, bu taleplerinin de yerine getirildigini söyledi.

Yesiltepe, “Isparta Belediyemiz sayesinde okulumuzun çesmesi yenilendi. Oyun sahasinin yerlerini kazdirdik, beton atilirken araç ve personel gönderdiler. Dügün salonumuzun asma tavani yoktu. Demir iskelesi vardi, oraya asma tavan yapildi. Baskanimiza tesekkür ediyoruz, bize yardimci oluyorlar” dedi.

Kaynak: İHA