Kusursuz Kafe Çalisanlari Fuarda Hem Costurdu, Hem Duygulandirdi

Engelsiz Yasam Fuari ve Farkindalik Zirvesi’nin 13’üncüsü, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanliginin ev sahipliginde kapilarini açti. Düzce Belediyesi’nin katilimi ile gerçeklesen fuarda Düzce’nin standi tam not alirken, Kusursuz Kafe çalisanlarinin halk oyunu gösterisi büyük alkis aldi.

Kusursuz Kafe Çalisanlari Fuarda Hem Costurdu, Hem Duygulandirdi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanliginin ev sahipliginde Istanbul Fuar Merkezinde düzenlenen Engelsiz Yasam Fuari ve Farkindalik Zirvesinin ilk gününe Düzce Belediyesi damga vurdu. 4 gün sürecek olan zirve için Düzce Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ve BELTUR’un açtigi stantlar fuarin ilk gününde büyük ilgi gördü.

Düzce standini önemli isimlerden ziyaret

Cumhurbaskani Danismani ve Darülaceze Baskani Hamza Cebeci, Türkiye Beyazay Dernegi Genel Baskani Lokman Ayva ve Türkiye Beyazay Dernegi Genel Baskan Yardimcisi ayni zamanda tiyatro sanatçisi Nurullah Çelebi, Düzce standini yalniz birakmadi. Düzce Belediyesi’nin standinda engelli ve yaslilara yönelik belediyenin yapmis oldugu hizmetler anlatilirken, BELTUR standinda ise Kusursuz Kafe’de verilen hizmetlerin yani sira geçtigimiz aylarda hizmete açilan glutensiz mutfagin tanitimi yapildi. Standa gelen misafirleri Belediye Baskan Yardimcisi Oya Kocaman, Sosyal Yardim Isleri Müdürü Elife Özerçetin, Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürü Ayse Kiliç, BELTUR Genel Müdürü Erdem Yilmaz, Genel Müdür Yardimcisi Lale Çakir karsiladi.

Kusursuz personellere tam not

Fuarin açilis konusmalarinin ardindan, sahneyi Düzce Belediyesi Kusursuz Kafe’de hizmet veren özel bireyler aldi. Kusursuz çalisanlar, Kafkas oyunu ile salondakilere cosku dolu anlar yasatti. Yaklasik 10 dakika süren performansin sonunda fuar katilimcilari Kusursuz Kafe çalisanlarini ayakta alkisladi. Fuar 3 Aralik Pazar gününe kadar açik kalacak. Düzce Belediyesi Istanbul Fuar Merkezinde Salon 10’da ziyaretçilerini agirliyor.
Kaynak: İHA