Kartal'da Bisikletli Kadini Taciz Eden Kisiye 3 Yil Hapis Talebi

Kartal Sahil yolunda bisiklet süren kadini taciz eden süpheli hakkinda “Teshir suretiyle cinsel taciz“ suçundan 4 buçuk aydan 3 yila kadar hapis talebiyle dava açildi.

Olay, 14 Kasim Sali günü sabah saatlerinde Kartal Sahil yolunda meydana geldi. Bisiklet süren Meltem K.(23) arabayla kendisini takip eden ve taciz ettigini iddia ettigi Ersin Naci K.(55)’yi cep telefonu kamerasiyla kayda aldi. Olayin ardindan süpheli Ersin Naci K. gözaltina alindi. Bugün adliyeye getirilen Ersin Naci K., “Teshir suretiyle cinsel taciz” suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.

3 yil hapsi isteniyor

Anadolu Cumhuriyet Bassavciligi olayla ilgili sorusturma baslatti. Hazirlanan iddianamede, süpheli Ersin Naci K.’nin (55), sevk ve idaresindeki araçla müsteki Meltem K.’yi (23) Kartal istikameti yönünde takip ettigi ve müstekiye bakarak mastürbasyon yaptigi, kollukça olaya iliskin kamera görüntüsünün incelendigi ve süphelinin, müstekiyi Kartal sahil bölgesinde saat 07.32 ile 07.45 saatleri arasinda araciyla takip ettigi hususunun tutanak altina alindigi, bu itibarla süpheli hakkinda kamu davasi açilmasi için yeterli delil bulundugu belirtilerek, “Teshir suretiyle cinsel taciz“ suçundan 4,5 aydan 3 yila kadar hapis cezasiyla cezalandirilmasi talep edildi. Süphelinin yargilanmasina önümüzdeki günlerde baslanacak.
Kaynak: İHA