Bahçelievler'de Motosiklet Hirsizlari Kamerada

Bahçelievler’de 2 motosiklet hirsizligi meydana geldi. Hirsizlik anlari güvenlik kameralarina yansirken, hirsizligi gerçeklestiren süpheli sahislarin yakalanmasi için çalisma baslatildi.

Bahçelievler'de Motosiklet Hirsizlari Kamerada
Olay, geçtigimiz hafta Bahçelievler’de 2 farkli noktada meydana geldi. Iddiaya göre, bir motosikletli aracini park ederek

film izlemek için sinema salonuna girdi. Oradan geçen motosikletli 2 hirsizdan biri, park halindeki araci çalmak için harekete geçti. Hirsiz kolaylikla hareket ettirdigi motosiklete binerek suç ortagiyla birlikte oradan uzaklasti. Sinema filmini izlemesinin ardindan motosikletini yerinde bulamayan sahis, aracin çalindigini anlayarak polis merkezine giderek suç duyurusunda bulundu. O anlar ise güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye kaydedildi.

Baska bir motosiklet hirsizligi kamerada

Motosiklet hirsizliginin gerçeklestigi anlardan kisa bir süre sonra yine Bahçelievler bölgesinde bir motosiklet hirsizligi daha meydana geldi. Ayni sekilde olay yerine gelen hirsizlar, park halindeki baska motosikleti çalarak kayiplara karisti. Olay ani ise bir isyerinin güvenlik kameralarina yansidi.
Kaynak: İHA