Izmir'de Sokak Sokak Polis Operasyonu Açiklamasi 14 Süpheli Gözaltina Alindi

Izmir’in Konak ilçesinde, polis ekiplerince gerçeklestirilen operasyonlarda çok miktarda uyusturucu madde ve tabanca ele geçirildi. Olaylarla ilgili toplam 14 süpheli gözaltina alindi.

Izmir'de Sokak Sokak Polis Operasyonu Açiklamasi 14 Süpheli Gözaltina Alindi
Edinilen bilgiye göre, Konak Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerince dün saat 23.00 itibariyle baslayan ve sabah saatlerine kadar süren operasyonlar sonucunda; Yenidogan Mahallesi’nde bulunan bir evde 95 adet satisa hazir paketlenmis halde kokain maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 5 süpheli gözaltina alindi. Yine ekipler tarafindan Yenisehir bölgesinde iki ayri evde yapilan aramalarda; 510 gram sentetik kannabinoid maddesi, 1 kilo 410 gram uyusturucu imalatinda kullanilan kimyasal madde, 8 cep telefonu, 1 mermi, 2 tabanca sarjörü, 6 tüfek kartusu, 10 adet satisa hazir paketlenmis halde metamfetamin maddesi ve suçtan elde edildigi degerlendirilen 12 bin 575 TL ele geçirildi. Olaylarla ilgili 4 süpheli gözaltina alindi. Kadifekale bölgesinde ise bir araçta yapilan aramalarda 5 ruhsatsiz tabanca ele geçirildi, 1 süpheli gözaltina alindi.

1 milyon 350 bin TL’lik evrak ele geçirildi

Alsancak semtinde meydana gelen hirsizlik olayina iliskin genis çapli çalisma baslatan ekipler, tespit edilen süphelilerin evlerinde arama gerçeklestirdi. Aramalarda; 1 milyon 350 bin TL’lik degerli evrak, 3 pirlanta yüzük, 1 tabanca, 2 tüfek ve bunlara ait sarjörler ile 16 mermi ve kartus ele geçirildi. Yakalanan 3 süpheli kiskivrak gözaltina alindi. Çankaya Mahallesi’nde ise meydana gelen meskun mahalde silah atma konusunun süphelisi de ekiplerce saklanmis oldugu otel odasinda kullandigi silahla birlikte yakalanarak gözaltina alindi.

Operasyonda gözaltina alinan süphelilerin emniyetteki islemlerinin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA