Atasehir'De Aracin Üzerine Fabrikanin Dis Cephesi Devrildi

Atasehir’de yogun yagis ve rüzgarin etkisiyle bir fabrikanin dis cephesi park halindeki aracin üzerine devrildi. Olayda sans eseri yaralanma olmazken, fabrika çalisanlari ve itfaiye ekipleri devrilen dis cepheyi uzun ugraslar sonucu kaldirdi.

Atasehir'De Aracin Üzerine Fabrikanin Dis Cephesi Devrildi
Olay, saat 20.00 siralarinda Atasehir Ferhatpasa Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, aksam saatlerinde baslayan saganak yagisin ve rüzgarin etkisiyle fabrikanin dis cephesi park halindeki 34 EOU 372 plakali Peugeot marka aracin üzerine devrildi. Olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kazada sans eseri herhangi yaralanma olmadi. Araç sahibi ve fabrika çalisanlari dis cepheyi kendi imkanlariyla forklift ile kaldirirken itfaiye ekibi olay yerinde tedbir aldi. Meydana gelen olayda ise araçta maddi hasar meydana geldi.

“Rüzgardan dolayi ön taraftaki cephe atmis”

Olay yerinde bulunan Cihat Zengin isimli vatandas, "Komsularimiz cephenin ön tarafa geldigini söylediler. Bizde geldik bunu gördük simdi kaldirmaya çalisiyoruz. Büyük ihtimal yagmur ve rüzgarin etkisiyle oldu. Rüzgardan dolayi ön taraftaki cephe atmis. Araç park halindeydi. Su an sükür herhangi bir sikintimiz yok. Sadece maddi hasarimiz var, herhangi bir can zarar görmedi” dedi.

Kaynak: İHA