Baskan Basdegirmen, Sanayi Sitesi Esnafiyla Bir Araya Geldi

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafiyla bir araya geldi.

Baskan Basdegirmen, Sanayi Sitesi Esnafiyla Bir Araya Geldi
Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, esnaf bulusmalarina Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafiyla devam etti. Esnafin talebini yerinde dinleyen Baskan Basdegirmen, taleplerle ilgili daire müdürlerine talimat verdi. Baskan Basdegirmen, Migros Kavsaginda bulunan otelin önünden Gül Küçük Sanayi Sitesi’ne baglanti saglayan refüjdeki araç giris ve çikisinin tehlikeli olmasi dolayisiyla düzenleme yaptiklari yeni alternatif yol hakkinda bilgiler verdi.

Esnaflar tek tek söz alarak Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e talep ve önerilerini iletti. Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Baskani Mehmet Boyaci, bir esnafin yasadigi kanalizasyon problemini dile getirirken Baskan Basdegirmen, daha önceki toplantida belirtilen problemlerin çözüldügünü ifade ederek, esnafin yasadigi kanalizasyon sorununun da giderilmesi talimatini verdi.

Esnaflar 3309 sokaktaki yolda su birikmesi oldugunu belirtirken, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, persembe günü yagis sirasinda sanayi sitesinde sorun yasanan yerlerin tespit edilmesini istedigini, 3309 sokaktaki problemin de tespit edildigini söyledi.



Bir esnaf da sanayideki bazi esnaflarin yollara araçlar biraktigini, ara geçislerin bundan dolayi kapandigini söyleyerek, esnaflarin bu konuda duyarli olmasi gerektigini dile getirdi. Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, sanayi sitesindeki hurda araçlari defalarca kaldirdiklarini belirterek, herkesin kendi sorumlulugunu bilmesi durumunda yollardaki araçlarla ilgili problem yasanmayacagini ifade etti.

Baskan Basdegirmen, “Belediye olarak tekrar temizlik yapalim, uyaralim anlasarak, güzellikle insanlarimiza faydali olmaya çalisiyoruz. Burada sonuç esnaf arkadaslarimizin birbirine saygili olmasi. Baska hiçbir sey degil” diye konustu.

Baskan Basdegirmen, Gül Küçük Sanayi Sitesinin 3. kapisindan karsi tarafa geçen bir yol bulundugunu, bu yolun Devlet Su Isleri 18. Bölge Müdürlügü ile eski Park ve Bahçeler Müdürlügü arasinda kalan 10 metrelik bir yol oldugunu, yolun daha önce aktif olarak kullanilmadigindan bahsetti. Yolu 25 metrelik genislettiklerine deginen Baskan Basdegirmen, “Egirdir gelis tarafindan cep alarak giris ve çikisi rahatlattik. Aslinda en büyük sorunumuz otelin oradan orta refüjden sanayi sitesine giris ve çikislarin problem olusturmasi. Burasi çok tehlikeli bir yer. Karayollari Bölge Müdürlügü yoldaki orta refüjün kapatilmasi için bize sürekli yazi gönderiyor. Oranin kapatilmasi gerekiyor. Ana arter olarak da sanayi sitesinin 3. kapisinin karsisindaki yolu açiyoruz” görüslerinde bulundu.

Baskan Basdegirmen, refüjden sanayi sitesine giris ve çikislarin nasil trafigi tehlikeye düsürdügünü esnafa videolu olarak izletti.

Orta refüjden dönüsün bulundugu yolun Karayollarinin sorumlulugunda oldugunu belirten Baskan Basdegirmen, “Biz yeni yolla birlikte alternatif sunuyoruz. Memleketimizin daha modern hale gelmesi için çalisiyoruz. Sehrimiz büyüyor, günden güne sehrimizde misafirimiz artiyor. Siz de destek verirseniz bir seyler yapmaya çalisiyoruz. Topluma faydali olsun diye bu çalismalari yapiyoruz. Dün bir arkadasimiz o yolda kaza yaptigini ancak kaskonun zararini ödemedigini söyledi.

Burasi ters yol görünüyor, kaçak girmissiniz demisler. Kasko bakiyor burasi yol degil neden o yola girdin diyor. Hep beraber bu yolu normale döndürelim. Insallah esnaf arkadaslarimizin taleplerini yerine getirmek için çalismaya devam ediyoruz” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA