Beyoglu'nda Aile Katliaminin Detaylari Ortaya Çikti Açiklamasi Yatak Odasinda 'Kokain' Bulundu

Beyoglu’nda önce esini ardindan da 3 küçük çocugunu silahla baslarindan vurarak öldüren sahsin yatak odasinda kokain bulundu. Olay öncesi kokain kullandigi ve cinnet getirdigi düsünülen sahis ardindan katliam sonrasi basina ates açarak agir yaralandi. Ayrica sahsin ve esinin aileleri arasinda bir süredir husumet oldugu bilgisine ulasildi. Aile bireylerden geriye ise mutlu anlarina ait görüntüler kaldi.

Beyoglu'nda Aile Katliaminin Detaylari Ortaya Çikti Açiklamasi Yatak Odasinda 'Kokain' Bulundu
Beyoglu Haciahmet Mahallesi’nde dün saat 18.30 siralarinda meydana gelen olayda, bir evde silah sesleri gelmesi üzerine olay polise ihbarda bulunulmustu. Ihbar üzerine polis ekipleri hizla olay yerine gitmis, daireye çiktiklarinda ise tüyler ürperten manzarayla karsilasmisti. Kanlar içinde yerde yatan 3’ü çocuk toplam 5 kisiyi gören polis ekipleri, agir yarali olan 33 yasindaki Özgür Nayman’i ambulansla Taksim’deki özel bir hastaneye kaldirarak tedavi altina alinmasini saglamisti.

Ailesi katledip intihar girisiminde bulunmustu

Yasanan olaydan kisa süre sonra dehsetin detaylari ortaya çikmisti. Emniyette 4 adet “atesli silahlar kanununa muhalefet”, “uyusturucu madde ticareti”, “uyusturucu madde kullanmak” ve “kisiyi hürriyetinden yoksun kilma” suçlarindan toplamda 7 adet kaydi olan Özgür Nayman, önce esi Sevilay Nayman’i (40), sonra da çocuklari olan 9 yasindaki Özgür Bugra’yi, 7 yasindaki Hezdar Alaz’i ve 4 yasindaki Çinar Ali’yi öldürmüstü. Ardindan basina sikarak intihar girisiminde bulunmustu. Sahsin ayrica olay öncesi sosyal medya hesabinda intihar notu paylastigi ortaya çikmisti.

Sahsin yatak odasinda kokain bulundu

Olayla ilgili çok yönlü sorusturmaya devam ederken yeni detaylar da ortaya çikti. Olay sonrasi evde saatlerce inceleme yapan polis ekipleri, yatak odasinda kokain ele geçirdi. Olayi gerçeklestiren Özgür Nayman’in ise kokain maddesi etkisinde oldugu ortaya çikti. Sahsin ayrica sinir krizi sonucu cinnet getirdigi düsünülüyor.

Çiftin aileleri arasinda husumet varmis

Öte yandan aileler hakkinda sorusturmaya devam eden polis ekipleri, sahsin ve esinin aileleri arasinda bir süre husumet oldugu, sik sik tartistiklari, Özgür Nayman’in çalismamasi ve uyusturucu madde kullanmasi nedeniyle hem kendi ailesinde hem de esinin ailesinde sorunlar yasandigi bilgisine ulasildi. Olay sonrasinda evin önüne gelen çiftin ailesinin ise birbirlerini suçlayarak tartistiklari ögrenildi.

Aile bireylerden geriye ise mutlu anlarina ait görüntüler kaldi.
Kaynak: İHA