Salihli'de Halk Ekmek Satis Noktasi Sayisi Artirildi

Salihli Belediyesinin ihtiyaç sahibi vatandaslarin ucuza ekmek alabilmesi için hayata geçirdigi halk ekmek fabrikasinda üretilen 200 gram ekmek 5 liradan, 9 satis noktasinda satiliyor.

Salihli'de Halk Ekmek Satis Noktasi Sayisi Artirildi
Halk ekmek fabrikasini ziyaret eden Belediye Baskani Zeki Kayda, amaçlarinin rekabet olusturmak degil, ihtiyaç sahiplerine destek olmak oldugunu söyledi.

Baskan Kayda, “Sosyal belediyecilik anlayisimizla ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza destek olmak, Salihli Belediyesi olarak halkimiza daha ucuz ve ekonomik ekmek sunmak amaciyla halk ekmek fabrikamizda saglikli sartlarda üretimimiz devam ediyor. Ilçe merkezinde 8 satis noktasi ve Poyrazdamlari mahallemiz olmak üzere 9 satis noktasinda 200 gram ekmek 5 liradan satilmaktadir. Üretken belediyecilik anlayisimizla Salihli’miz için üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Salihli’de halk ekmek satis noktalari ise su sekilde: Poyrazdamlari, Dedetasi ve Keli Mahalleleri, Kurtulus Pazaryeri, Gümüsçayi Semt Pazaryeri, Devlet Bahçeli Kent Meydani, Mehmetçik Parki yani, Özyurt ve Yesilyurt Muhtarlik Binasi, Baris Mahallesi Muhtarlik binasi.

Öte yandan halk ekmek satis noktalarinin Pazar günü hizmet vermedigi ögrenildi.
Kaynak: İHA