Ambulans Ile Yaptiklari Kazada Agir Yaralanmisti, Hastanede Yasamini Yitirdi

Sakarya’nin Kaynarca ilçesinde dün aksam saatlerinde hasta tasiyan ambulans ile otomobilin çarpismasi neticesinde meydana gelen trafik kazasinda agir yaralanan klarnetçi Türkan Alkan kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Ambulans Ile Yaptiklari Kazada Agir Yaralanmisti, Hastanede Yasamini Yitirdi
Kaza, dün aksam saatlerinde Kaynarca-Karasu yolu Küçük Kaynarca mevkiinde meydana gelmisti. Edinilen bilgiye göre, Kaynarca istikametine dogru seyir halinde olan ve içinde hasta bulunan Ö.A. kontrolündeki 54 E 7900 plakali ambulans ile Sezgin G. kontrolündeki 54 FB 422 plakali otomobil kavsakta çarpisti. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Sezgin G. ile yaninda bulunan ve dügünlerde klarnet çaldigi ögrenilen Türkan Alkan (55) yaralandi. Ambulansta bulunan hasta ise baska bir ambulansla Yenikent Devlet Hastanesine götürüldü. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye gelen saglik ekiplerince yapilan müdahalelerinin ardindan hastaneye kaldirilan yaralilardan Türkan Alkan, kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Ambulans kazasinda hayatini kaybeden Alkan, Kaynarca Karamanlar Mahallesi Yukari Sariköy Camii’nde ögle namazini müteakip kilinacak cenaze namazinin ardindan son yolculuguna ugurlanacak.
Kaynak: İHA