Kastamonu'da Uyusturucu Maddeyle Yakalanan Üç Süpheli Tutuklandi

Kastamonu’nun Cide ile Çatalzeytin ilçelerinde polis ve jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda ev ve is yerlerinde uyusturucu madde ile kaçak alkol yakalanan üç süpheli, çikarildiklari adli makamlarca tutuklandi.

Kastamonu'da Uyusturucu Maddeyle Yakalanan Üç Süpheli Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Il Jandarma Komutanligi ekiplerince Kastamonu’nun Cide ilçesinde uyusturucu madde ticareti yaptigi tespit edilen F.K.’nin ev ve eklentilerinde yapilan aramada uyusturucu ve uyarici madde, hassas terazi, kaçak alkol, kurusiki tabanca, biçak ve suçtan elde edilen para ele geçirildi.

Jandarma ekiplerince gözaltina alinan F.K., karakoldaki islemlerinin ardindan çikarildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çatalzeytin’de de 2 bin 50 adet sentetik ecza ile yakalanan iki süpheli tutuklandi

Çatalzeytin ilçesinde de Ilçe Emniyet Amirligi ekiplerinin çalismalari sonucu G.C. isimli sahsin yapilan üst ve araç aramasinda 224 adet reçeteye tabi hap, 3 gram metamfetamin maddesiyle uyusturucu içiminde kullanilan 1 adet bong, G.B. isimli sahsin ikametinde de yapilan aramada bin 826 adet reçeteye tabi hap ele geçirildi.

Polis ekiplerince gözaltina alinan G.C. ve G.B., emniyetteki islemlerinin ardindan çikarildiklari adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA