Havza'da Cumhuriyet Bayrami Spor Etkinlikleri

Samsun’un Havza ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nin 100. yili spor etkinliklerinde dereceye girenlere madalyalari verildi.

Havza'da Cumhuriyet Bayrami Spor Etkinlikleri
Havza Kaymakamligi, Havza Belediyesi, Havza Gençlik ve Spor Müdürlügü, Havza Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi, Havza Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ve Ilçe Emniyet Müdürlügü is birligi ile düzenlenen etkinlikler kapsaminda bilek güresi, dart, ok atma, flor curling, kiremit devirme, satranç ve masa tenisi müsabakalarinda dereceye giren ögrenciler için madalya töreni yapildi. Havza Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi önünde düzenlenen madalya töreninde dereceye giren ögrenciler madalyalarini yetkililerin elinden aldi.

Törende konusan Havza Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi Müdürü Yusuf Duru, düzenlenen bu tür etkinliklerin yasli ve engellilerin rehabilitasyonuna katki sagladigini söyledi.



Havza Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Cafer Uzun, 100. yil etkinlikleri kapsaminda birçok farkli dalda faaliyet planladiklarini belirterek, “Sporu hayatin her dönemine yaymak için çalismalarimiza devam ediyoruz. Bu gaye ile bu yil 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami etkinliklerimizin bir Havza Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi gerçeklestirdik" dedi.

Havza Milli Egitim Müdürü Mehmet Oguz Ertug ise "Bazi konulari ögrencilerimize sadece kitaplar ile ögretmemiz mümkün degil. Bazi seyleri deneyimlemeleri, onlara hayat boyu verilecek en güzel egitim oluyor. Bu etkinlik ögrencilerimizin degerler egitimine katki sundu" diye konustu.

Konusmalarin ardindan, düzenlenen müsabakalarda dereceye giren ögrencilere madalyalari protokol tarafindan verildi.

Kaynak: İHA