Ünlü Sarkici Hakan Peker Açiklamasi 'Safranbolu'ya Dokunmak Için Belediye Baskan Adayi Oldum'

IYI Parti’den Safranbolu belediye baskan adayi olan sarkici Hakan Peker, “Turizmde, kültürde ve sanatta benle bagdastigi için, ben Safranbolu oldugum için bu yörenin çocugu oldugum için buraya dokunmak için belediye baskani olmak istedim" dedi.

Ünlü Sarkici Hakan Peker Açiklamasi 'Safranbolu'ya Dokunmak Için Belediye Baskan Adayi Oldum'
IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, partisinin grup toplantisinda Safranbolu belediye baskan adayi olarak sarkici Hakan Peker’i açiklamisti. Peker, Safranbolu’da gazetecilerle bir araya geldi. Toplantida konusan Peker, Safranbolu’da olmaktan gurur duydugunu ifade ederek, “Bütün anilarim, çocukluk anilarim burada. Safranbolu bana göre Karadeniz’in bir incisi, Bati Karadeniz’in özellikle. Tarihi miras kentimiz. Yani 19 kentten bir tanesi” dedi.

“Bugüne kadar çok güzel seyler olmus ama bana göre hak ettigi yere gelememistir” diyen Peker, “Turizmde, kültürde ve sanatta benle bagdastigi için, ben Safranbolu oldugum için bu yörenin çocugu oldugum için buraya dokunmak için belediye baskani olmak istedim. Yoksa benim belediye baskanligi olmak gibi herhangi bir kaygim ve endisem olmadi. O yüzden çok rahatim. Kendimi evimde gibi hissediyorum” ifadelerini kullandi.

Peker, belediye baskani oldugunda Safranbolu’yu en güzel ve kaliteli seviyeye, çalisma arkadaslariyla birlikte getireceklerini söyledi.



Toplantida Peker’e Istanbul Milletvekili Bugra Kavuncu, IYI Parti Genel Idare Kurulu Üyesi Orkun Kanber ve il ile ilçe teskilatlari da eslik etti.
Kaynak: İHA