Küçükçekmece Belediye Baskani Çebi Açiklamasi 'Asevimizin Kapilarini Ögrencilerimize Açiyoruz'

Küçükçekmece’de bir ögrenci yurdunda yasanan gida zehirlenmesine iliskin süreci yakindan takip ettigini belirten Belediye Baskani Kemal Çebi, "Yasanan gida zehirlenmesi ile ilgili süreci yakindan takip ediyorum. Çok sükür evlatlarimizin durumlari iyi. 1 Kasim tarihinden itibaren Sosyal Yardim Isleri Müdürlügümüzün içerisinde bulunan asevimizin kapilarini çocuklarimiza açiyor" dedi.

Küçükçekmece Belediye Baskani Çebi Açiklamasi 'Asevimizin Kapilarini Ögrencilerimize Açiyoruz'
Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi Namik Kemal Caddesi’nde bulunan Fatma Refet Angin Ögrenci Yurdu’nda aksam yemegi sonrasi bazi ögrencilerde kusma, bas dönmesi, bogazda yanma gibi sikayetler görülmüstü. Iddiaya göre aksam yemeginde tavuk yediklerini belirten ögrencilerin bir kismi ambulanslarda ve ayakta tedavi edilirken çok sayida ögrenci de zehirlenme süphesi ile hazir bekleyen ambulanslara bindirilerek çesitli hastanelere götürülmüstü.

Konuya iliskin Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi, sosyal medya hesabindan paylasimda bulunarak süreci yakindan takip ettigini belirtti.

Baskan Çebi yaptigi paylasimda, "Asevimizin kapilarini ögrencilerimize açiyoruz. Dün aksam haberlere de yansiyan, ilçemizde bulunan bir ögrenci yurdunda yasanan gida zehirlenmesi ile ilgili süreci yakindan takip ediyorum. Çok sükür evlatlarimizin durumlari iyi. 1 Kasim tarihinden itibaren Sosyal Yardim Isleri Müdürlügümüzün içerisinde bulunan asevimizin kapilarini çocuklarimiza açiyor, 17.00 - 19.00 saatleri arasinda onlari agirlamaya baslayacagimiz haberini de ilk sizinle paylasmak istiyorum. Her zaman yaninizdayim evlatlarim" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA