Kayaagil Termal Tesisleri Kisa Sürede Gözde Oldu

Usak Belediyesi tarafindan yogun ve özenli çalismalar yapilarak yenilenen Kayaagil Termal Tesisleri, hizmet vermeye basladigi günden bu yana halkin yogun ilgisini görmeye devam ediyor. Ekim ayinin 18’inde yenilenen yüzüyle kapilarini açan tesis, hafta içi ve hafta sonu ziyaretçi akinina ugruyor.

Kayaagil Termal Tesisleri Kisa Sürede Gözde Oldu
Doganin içinde yer alan ve saglikli termal suyuyla birçok hastaliga sifa kaynagi oldugu bilinen Kayaagil Termal Tesisleri, hafta içi günlük yaklasik 350-400, hafta sonlari ise günlük yaklasik 700-800 kisiye kadar ziyaretçiyi bünyesinde agirliyor. Ziyaretçiler tesisin sundugu tuz odasi, buhar odasi, masaj salonu gibi imkanlarin yani sira, özellikle isisi 56 dereceye kadar ulasan sifa kaynagi dogal termal sudan da faydalaniyor.

Her pazartesi genel, her aksam ise termal sularin bosaltilip doldurulmasi gibi düzenli temizliklerin yapildigi havuzlar, ziyaretçileri için hijyen standartlarini ön planda tutuyor. Ayrica, sabah 09.00’da baslayarak saat 19.00’a kadar her 2 saatte bir sehir merkezinden tesislere servis yapan otobüsler (25 numara), ziyaretçiler için günün her aninda ulasim kolayligi sagliyor.

Kayaagil Yeni Haliyle Halkin Gözdesi Oldu

Izmir’den Usak Kayaagil Termal Tesisleri’nde konaklamak için gelen Atike Sepet, “Her seyi süper olmus. Duslari, saunasi, havuzlari hepsi mükemmel olmus. Apartlar da yenilenmis. Önceden küvetler bozuktu ve odalar kirliydi. Simdi her yer çok güzel ve çok temiz, Usak Belediyesi’ne tesekkür ederiz.” dedi.

Tesisteki hizmetlerden yararlanan Fatih Çetin ise, “Eski halinden daha temiz ve daha hijyenik olmus. Görevliler de sürekli dolasarak kurallar hakkinda uyariyor, oldukça ilgililer. Saunasi olsun tuz odasi olsun çok güzeldi, çok eglendik Belediye Baskanimiz Mehmet Çakin’a çok tesekkür ederiz.” ifadelerini kullandi.

Havuzlarin açilmasiyla birlikte apartlarin da yogun talep gördügü Kayaagil Termal Tesisleri, hafta içi ve hafta sonu farkli fiyatlandirma seçenekleriyle ziyaretçilerinin bütçelerine uygun seçenekler sunuyor. Hafta içi 560 TL’den baslayan apart fiyatlari, hafta sonu 710 TL’ye kadar degisebiliyor.

Sundugu konfor ve sosyal donatilariyla vatandaslarin ilgisini çeken Kayaagil Termal, yogun ziyaretçi akisiyla bölgenin gözde tesislerinden birisi haline geliyor.
Kaynak: İHA