2.Campex Kamp, Karavan Ve Doga Sporlari Fuari Kapilarini Açiyor

Gaziantep Sanayi Odasi (GSO), Gaziantep Büyüksehir Belediyesi ve Küçük ve Orta Ölçekli Isletmeleri Gelistirme ve Destekleme Idaresi Baskanliginin destekleri ile 2’ncisi düzenlenecek olan ‘’CAMPEX Kamp Karavan ve Doga Sporlari Fuari’’ 01-05 Kasim 2023 tarihleri arasinda OFM Ortadogu Fuar Merkezi’nde gerçeklestirilecek.

2.Campex Kamp, Karavan Ve Doga Sporlari Fuari Kapilarini Açiyor
Gaziantepli firmalarin yani sira Afyonkarahisar, Bursa, Istanbul, Kahramanmaras, Kocaeli, Konya, Mugla, Sakarya ve Tekirdag illerinden 30 firma ve 70 markanin temsil edildigi fuarda yeni sezon ürünler görücüye çikacak.

Çekme karavan, motokaravan, kamp malzemeleri, çadir, tiny house, bungalov, bisiklet, konteyner, outdoor tekstil, offroad araç, ATV, UTV, STK gibi ürünlerin sergilenecegi fuari, son dönemde doga ile iç içe olmayi tercih eden binlerce dogaseverin ziyaret etmesi bekleniyor.

Fuar birçok markanin gelecek yilki yeni sezon ürünlerinin görücüye çikaracagi, gerek yeni bir karavan sahibi olmak isteyen, gerekse var olan karavanini veya kamp ekipmanini yeni modeliyle degistirmek, yeni dekorasyon ve aksesuarlari denemek isteyen alicilara, hayallerindeki kamp ortamina kavusma imkani saglamayi da hedefliyor.

Ayrica temel kampçilik egitimi ve oyunlarin gerçeklestirilecegi fuar, 5 gün süresince dogaseverlere açik olacak.

GSO Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, ülke ekonomisinin lokomotif kentlerinden olan Gaziantep’in birçok alanda oldugu gibi doga sporlari sevenlerin de ilgisini çeken ve günümüz sartlarina uygun her türlü güncel ekipmanin bulundugu böyle bir fuarin 2’ncisini düzenliyor olmanin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.



CAMPEX Fuari’nin sehrimizin tanitilmasi adina büyük öneme sahip oldugunu belirten Ünverdi, fuarin bölgemizin ilk ve tek dogal yasam konseptli fuari olma özelligi tasidigini, ekonomik, ticari ve sosyal anlamda önemli kazanimlar saglayacagina güvenlerinin tam oldugunu ifade ederek, “Depremin olumsuz etkilerine ragmen fuarlarimizi düzenlemeye hiz kesmeden devam ediyoruz. Ülkemizin her kösesinden doga severleri bu fuarimiza katilmaya davet ediyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA