Datça Ülkü Ocaklari Murdala Adasi'nda Türk Bayragi'ni Dalgalandirdi

Mugla’nin Datça ilçesinde Ülkü Ocaklari öncülügünde Murdala Adasi’nda yapimi tamamlan bayrak direklerine Türk bayragi ile ülkü ocaklari bayragi göndere çekildi.

Datça Ülkü Ocaklari Murdala Adasi'nda Türk Bayragi'ni Dalgalandirdi


Datça Ülkü Ocaklari cumhuriyetin 100. yildönümü dolayisiyla anlamli bir etkinlige imza atti. Kaymakamliktan alinan izin dogrultusunda yaptirilan bayrak direkleri Murdala Adasi’na dikildi. Karaköy Mahallesi Balikçi Barinagi’ndan Datça Ülkü Ocaklari Baskani Ali Eren ile Ates Bey ve Ege Bey tur tekneleri ile bayrak etkinligi için hareket eden bir grup genç Murdala Adasi’na ulasti. Saygi durusunun ardindan Istiklal Marsi esliginde Türk bayragi ve ülkü ocaklari bayragi göndere çekildi. Etkinlige katilim saglayan gençlere Türk bayrakli tisörtler hediye edilirken, aksam saatlerinde de düzenlenen fener alayina katilim saglandi.

Datça Ülkü Ocaklari Baskani Ali Eren, "Cumhuriyetimizin 100. yilinda, basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarimizi saygiyla aniyoruz. Onlarin bize biraktigi mirasa sahip çikacagimiza söz veriyoruz. Biz Türk gençligi olarak, ülkemizin gelecegine sahip çikmaya devam edecegiz. Bizim için rehber olan Ülkü Ocaklari’nin bize ögrettigi gibi, Türk milletinin seref ve haysiyetini koruyacagiz. Datça Ülkü Ocaklari olarak Murdala Adamiza sanli Türk bayragimizi ve kutlu ocagimizin bayragini göndere çektik. Cumhuriyetimizin 100. yilina ve Türk gençligine armagan olsun" dedi.

Kaynak: İHA