Polisten Pazar Yerlerine Ve Sokaklara Gece Denetimi

Izmir’in Buca ilçesinde polis ekipleri, gürültü ihbarlarinin siklikla geldigi pazaryerlerinde ve sokaklarda sok denetim gerçeklestirdi. Polis, yagmurlu havaya ragmen sokaklarda huzur ve güveni sürdürmek için çalismalarini sürdürdü.

Polisten Pazar Yerlerine Ve Sokaklara Gece Denetimi
Buca Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, ilçede asayis uygulamalarini sürdürürken, vatandaslardan gelen talepler yönünde özellikle kapali pazar yerleri ve sokaklarda gürültü ihbarlarina yönelik uygulama gerçeklestirdi. Devriye Ekipler Amirligine bagli ekipler, yagmurlu havaya da aldiris etmeden dün aksam ve gece saatlerinde yol uygulamalari ve denetimlerini sürdürdü. Ilçedeki önemli noktalar ve kavsaklarda araçlari ve araç içerisindeki vatandaslari inceleyen ekipler, yapilan Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgulamalariyla hakkinda çesitli suçlardan arama karari bulunan süphelileri tek tek yakalarken, sokak uygulamalarinda da üzerlerinde ya da araçlarinda suç unsuru bulunanlara yasal islemlerini gerçeklestiriyor.

Kapali pazaryerlerine gürültü denetimi

Öte yandan Buca polisi, aksam saatlerinde araçlariyla kapali pazaryerlerine gelip, yüksek sesle müzik açarak çevredeki vatandaslari rahatsiz etmeleri üzerine özel denetim gerçeklestirdi. Evka 1 Pazaryeri’ne gelen polis, gürültü yapanlari uyarirken süphelendigi araç ve kisileri de kontrol etti. Gürültü yapan ve çevreye rahatsizlik veren araç sahipleri ve yolcular uyarilarak bölgeden men edildi.

Ilçede suçu önlemeye ve suçlulari yakalamaya yönelik uygulamalarin, her gün sürecegi de ögrenildi.
Kaynak: İHA