Piknikçilerin Biraktigi Çöpleri Topladilar

Bursa Orman Bölge Müdürlügü ekipleri Mustafakemalpasa ilçesindeki ormanlik alanda piknikçilerden kalan çöpleri topladi. Bursa Orman Bölge Müdürlügü yetkilileri, “Ormanda sadece ayak izimizi birakalim” ifadelerini kullandi.

Piknikçilerin Biraktigi Çöpleri Topladilar
Bursa’da 20 Temmuz’dan itibaren valilik karari ile vatandaslarin girisine kapali olan ormanlar 30 Eylül’de açildi. Açildigi günden bu yana piknikçilerin akinina ugrayan ormanlarda Orman Bölge Müdürlügü’ne bagli yangin ekiplerinin karsilastigi manzara ‘pes’ dedirtti. Bursa’nin Mustafakemalpasa ilçesinde piknikçilerin yogun olarak kullandigi alanda poset poset çöp toplayan ekipler vatandaslari ormanlari daha dikkatli kullanmasi konusunda uyardi.

Bursa Orman Bölge Müdürlügü yetkilileri, “Ormanlara giris yasaklarinin sona ermesi ile birlikte hafta sonu piknikçilerinin ormanlarimizda biraktigi çöpler, hos olmayan görüntülere sahne oluyor. Mustafakemalpasa yangin ekiplerimiz, piknikçilerin biraktigi çöpleri topladilar. Ormanda sadece ayak izimizi birakalim” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA