Denizli'de Ihracat Sampiyonu 41 Firma Ödüllendirildi

Denizli Ihracatçilar Birligi, “Ihracatin Yildizlari Ödül Töreni” çerçevesinde bes farkli kategoride yer alan 41 firmasina plaket takdim etti.

Denizli'de Ihracat Sampiyonu 41 Firma Ödüllendirildi


Denizli’de dün bir otelde DENIB’in ev sahipliginde Ihracatin Yildizlari Ödül Töreni düzenlendi.

Gerçeklestirilen programa; Türkiye Ihracatçilar Meclisi Baskani Mustafa Gültepe, Denizli Valisi Ömer Faruk Coskun, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Denizli Protokolü, Denizli Platformu’na bagli oda ve derneklerin baskDenizli Ihracatçilar Birligi, “Ihracatin Yildizlari Ödül Töreni” çerçevesinde bes farkli kategoride yer alan 41 firmasina plaket takdim etti. anlari, Ihracatçi Birlikleri Baskanlari, sanayiciler, ihracatçi firmalar katilim sagladi.

DENIB Ihracatin Yildizlari Ödül Töreni çerçevesinde bes farkli kategoride firmalarimiza plaketleri takdim edildi. 2022 yilinda imalatçi bazinda ilk 20 firma, Usak’ta faaliyet gösteren imalatçi bazinda ilk 3 firma, ihracatçi bazinda 1 milyon dolar üzeri ihracat yapan sektöründe birinci 16 firma, 5 milyon dolar üzeri birim fiyat basina en çok ihracat degerine ulasan firma ve son olarak Dis Ticaret Sermaye Sirketi olarak en fazla ihracat yapan firma ödüllendirildi.

DENIB Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Memisoglu, “Cumhuriyetimizin 100. yili, Denizli Ihracatçilar Birligi’nin 30. yildönümünde daha fazla ihracat ve daha fazla firmayi ihracatçi yapma hedefimiz dogrultusunda çalismalarimiza hizla devam ediyoruz. 30 yilda ihracata 60 milyar dolar degerinde katki sagladik. Ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katki saglayan ihracatçilarimiza tesekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA