Istanbul'da Biçakli Es Dehseti Kamerada Açiklamasi Kocasini Sokak Ortasinda Gögsünden Biçakladi

Kagithane’de evde esi tarafindan darp edilerek biçakla yaralanan bir kadin, mutfaktan aldigi ekmek biçagiyla kocasini sokak ortasinda gögsünden biçakladi. Dehset anlari kameralara yansirken, esinin aracinin lastiklerini de biçaklayan kadin taksiyle kaçti. Esnafin güçlükle elinden biçagi aldigi kadin, polis tarafindan hastanede gözaltina alindi.

Istanbul'da Biçakli Es Dehseti Kamerada Açiklamasi Kocasini Sokak Ortasinda Gögsünden Biçakladi
Olay, önceki hafta Çarsamba günü saat 12.00 siralarinda Kagithane Sirintepe Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre Abdülhamit Y. (26) ile esi Nuray Y. (25) arasinda bir süre önce siddetli geçimsizlik basladi.

Olay günü ikili evlerinde oldugu esnada birbirleriyle aldatma iddiasi nedeniyle tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesi üzerine Abdülhamit Y., esini darp etmeye basladi.

Kavganin daha da siddetlenmesi üzerine Abdülhamit Y. biçakla esini kolundan yaraladi.

Sokak ortasinda esini biçaklayip kaçti

Aldigi yaranin ardindan sinir krizi geçiren kadin, mutfaktan ekmek biçagi alarak disariya çikan esinin pesinden kosmaya basladi.

Öfkeden deliye kadin kendini darp ederek biçakla yaralayan esini, gögsünün altindan biçakladi. Aldigi biçak darbesiyle sendeleyen adam bir süre sonra yere yigildi. Aracin lastiklerini de biçaklayan kadin, bir hamle daha yapacagi esnada çevredeki esnaf araya girdi. Elindeki biçagi güçlükle alan esnaf ardindan kadini sakinlestirmeye çalisti.

Esnaf güçlükle elinden biçagi aldi

Yarali adam yere yigildigi esnada ise esi Nuray Y. taksiye binerek kaçti. Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasinda Abdülhamit Y., ambulansla Sariyer Seyrantepe’deki Sisli Hamidiye Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi. Adamin hayati tehlikesi olmadigi ögrenilirken, kadinin ise hastanede tedavi olmaya gittigi ögrenildi.

Kagithane polisi hastanede gözaltina aldi

Öte yandan olayla ilgili çalisma baslatan Kagithane Devriye Ekipler Amirligi polisleri, esini biçaklayan Nuray Y.’yi tedavisinin ardindan gözaltina aldi. Ilk kavganin yasandigi evde arama yapan polis, olayda kullanilan biçagi da ele geçirdi. Ardindan emniyete götürülen kadinin burada ifadesi alindi. Nuray Y. ifadesinde, esi ile daha öncesinde ikamette tartistigini kendisini darp ettigini ve sol kolundan yaraladigini daha sonra esinin asagi indigini ve kendisinin de mutfaktan biçak alarak esinin yanina indigini sokakta kavgaya devam ettigini söyledi.



Savcilik talimatiyla serbest birakildi

Esinin sol gögsünden yaralandigini ardindan da ise kendi tedavisi için taksi ile hastaneye gittigini itiraf eden kadina, “kasten yaralama” suçundan adli islem yapildi. Islemleri tamamlanan kadin, savcilik talimatiyla emniyetten serbest birakildi. Öte yandan esi tarafindan biçaklanan Abdülhamit Y.’nin emniyette “mala zarar verme”, “Kisilerin huzur ve sukünunu bozma” ve “Taksirle yaralama” suçlarindan kaydi oldugu ögrenildi.

Ayazaga’da sokak ortasinda kari-koca kavgasi

Sariyer Ayazaga’da dün aksam saatlerinde yasanan olayda ise kari ve koca olduklari iddia edilen bir çift, sokak ortasinda birbirlerine girdi. Çiglik çigliga kavga ardindan son bulurken, vatandaslar ise balkona çikarak kavgayi izledi.
Kaynak: İHA