Huzurevi Sakinleri Kösrelik Mesire Alaninda Piknik Keyfi Yapti

Keçiören Belediyesi’nin Kösrelik Göleti mesire alaninda düzenledigi piknikte huzurevi sakinleri keyifli bir gün geçirdi.

Huzurevi Sakinleri Kösrelik Mesire Alaninda Piknik Keyfi Yapti
Keçiören Belediyesi tarafindan otobüslerle alinan Gönül Köskü Huzurevi sakinleri, Kösrelik mesire alaninda piknik yapti. Güngörmüs büyükler, mangal yakarak dogayla bas basa vakit geçirmenin mutlulugunu yasadi. Kimileri de belediyeye ait ücretsiz bisikletlere binerek gölün etrafinda tur atti.

Huzurevindeki yaslilarin keyifli vakit geçirmesi için sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam ettiklerini söyleyen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Ana ve babalarimiza hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Onlara dogayla bas basa, oksijeni bol bir ortamda piknik yapma imkâni sunduk. Hepsinin mutlulugu bizim de mutlulugumuzdur. Huzurevimizdeki yaslilarimiza olan gönülden hizmetimizin karsiliginda belediyemiz bereketleniyor. Bir yaslimizin gönlünü kiran bütün dünyanin gönlünü kirmis gibi, bir yaslimizin gönlünü alan bütün dünyanin gönlünü almis gibidir. Onlari çok seviyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA