Güllük Kadir Atasoy Aile Sagligi Merkezi Hizmete Açildi

Yildirim Belediyesi’nin 9’uncu saglik yatirimi olarak ilçeye kazandirdigi Güllük Kadir Atasoy Aile Sagligi Merkezi’ hizmete açildi.

Güllük Kadir Atasoy Aile Sagligi Merkezi Hizmete Açildi
Yildirim Belediyesi, 9’uncu saglik yatirimi olarak ilçe kazandirdigi Güllük Kadir Atasoy Aile Sagligi Merkezi’ni hizmete açti. Hayirsever Kadir Atasoy’un destegi yapilan aile sagligi merkezinin açilisina Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz’in yani sira, AK Parti Milletvekili Mustafa Yavuz, Il Saglik Müdürü Dr. Orkun Yildirim, Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Ali İçel, Yildirim Ilçe Kaymakami Metin Esen, AK Parti Yildirim Ilçe Baskani Irfan Akkaya, Ilçe Saglik Müdürü Ferhan Ekinci ve il baskan yardimcilari ve vatandaslar katildi.

Hayatin her alaninda Yildirimlilarin yasamlarini kolaylastirmak için yatirimlar yaptiklarini aktaran Baskan Yilmaz, “Belediyeciligi altyapi ve yol yapmaktan ibaret gören klasik anlayisi kabul etmiyoruz. Spor merkezlerinden kütüphanelere, pazar yerlerinden saglik merkezlerine hemsehrilerimizin yasam konforunu artiracak tesisleri Yildirim’a kazandiriyoruz. Bugün açilisini gerçeklestirdigimiz aile sagligi merkezimiz, 4,5 yilda ilçemize kazandirdigimiz 9’uncu saglik yatirimi. Bu hizmetleri gerçeklestirirken gerek hayirseverlerimizden gerek Büyüksehir Belediyemizden gerekse ilgili Bakanliklarimizdan çok önemli destekler gördük. Bu güzel yatirimlarimiz ayni zamanda millet devlet birlikteliginin ve kurumlar arasi uyumun güzel bir örnegi” dedi.

Fidyekizik, Erikli, Karaagaç ve Davutkadi Mahalleleri’ne yapilacak aile sagli merkezleri ile ilgili çalismalarin devam ettigini aktaran Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “500 metrekare kullanim alanina sahip olan Güllük Kadir Atasoy Aile Sagligi Merkezi’mizde; 5 poliklinik odasi, tibbi müdahale odasi, çocuk emzirme odasi, asi odasi, dinlenme odasi ev ortak kullanim alanlari yer alacak. 2 doktor ve 2 aile sagligi çalisanin hizmet verecegi merkezimizin ilçemize kazandirilmasina katki saglayan hayirseverimiz Kadir Atasoy nezdinde tüm hayirseverlerimize tesekkür ediyorum” diye konustu.

Güllük Mahallesi’ne kazandirilan aile saglik merkezi ve 112 acil saglik hizmetleri istasyonu’nun Yildirim’a hayirli olmasini dileyen Hayirsever Kadir Atasoy, “Gücümüz yettigince hayir islerinde yer almaya gayret etmeye çalisiyoruz. Rabbime sükürler olsun ki bu hayri islemeyi bizlere nasip etti. Hayir islemek kadar hayra aracilik etmek de önemlidir. Belediye Baskanimiz Oktay Yilmaz Beyefendi’ye, Il Saglik Müdürümüz Dr. Orkun Yildirim’a, Ilçe Saglik Müdürümüz Dr. Ferhat Ekinci’ye bu hayir yolunda bize aracilik ettigi ve destek verdigi için çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kentsel dönüsümden, sosyal yatirimlara, kültürel etkinliklerden ulasima Yildirim Belediyesi’nin ilçenin görünüsünü degistirdigini aktaran AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz, “Baskanimiz ve Belediyemiz Yildirim’i cazibe merkezi haline getirmek için yogun bir çaba sarf ediyorlar. Baskanimiz ilk günkü heyecan ve enerjiyle Yildirim’a ne kazandirabilirim, hemsehrilerimin hayatini nasil kolaylastirabilirim diye çalisiyor. Kendisini kutluyorum ve bu hizmetin kazandirilmasinda emegi olan Atasoy ailesini tebrik ediyorum” dedi.

Yildirim’a bir saglik tesisi daha kazandirilmasindan duydugu memnuniyeti dile getiren Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Ali İçel, “Belediye Baskanimiz Yildirim’in çehresini gecesini gündüzüne katiyor. Biz de Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman Baskanimizin ve Yildirim’in yanindayiz. Yildirim’i birlikte gelistirmeye, güzellestirmeye degerine deger katmaya devam edecegiz” dedi.

Güllük Aile Sagli Merkezi’nin ilçeye kazandirilmasindan dolayi Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz’a tesekkür eden Yildirim Kaymakami Metin Esen, “Belediyemiz, ilçeye 9’uncu saglik yatirimi kazandirdi. Bu bizim için çok degerli, belediyemiz kendisini sinirlandirmiyor. Insanlarimizin her tülü ihtiyaçlarina cevap vermek için yogun bir çaba sarf ediyor. Hemsehrilerim adina Baskanimiz ve belediyemizi kutluyorum” ifadelerini kullandi. Il Saglik Müdürü Dr. Orkun Yildirim, “Kazandirdiklari hizmetle gerçekten önemli bir yaraya merhem oldular. Atasoy ailesini ve desteklerinden ötürü Yildirim Belediye Baskanimiz Oktay Yilmaz’i tebrik ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA