Bakan Göktas, Kamu Yararin Olan Projelere Katki Sözü Verdi

Tekirdag’in Süleymanpasa Belediye Baskani Hüseyin Uzunlar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas’i Tarihi Belediye Binasi’nda agirladi. Ziyarette, Bakan Mahinur Özdemir Göktas, kamu yararina olan her projeyi sonuna dek destekleyeceklerinin altini çizerek katki sözü verdi.

Bakan Göktas, Kamu Yararin Olan Projelere Katki Sözü Verdi
Bazi temaslarda bulunmak üzere Tekirdag’a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas, temaslari çerçevesinde Süleymanpasa Belediyesine de ziyaret gerçeklestirdi. Göktas, beraberinde Tekirdag Valisi Recep Soytürk, Tekirdag Milletvekilleri Mestan Özcan ve Çigdem Koncagül, AK Parti Tekirdag Il Baskani Ali Gümüs ve Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Süleyman Fethi Sirin’den olusan heyetle, Süleymanpasa Belediye Baskani Hüseyin Uzunlar’in misafiri oldu. Ziyarette Baskan Uzunlar’a ise Belediye Baskan Yardimcilari Senol Karaküçük, Gökhan Saygi ve Sabri Çinar eslik ettiler.

Bakan Göktas’a projeleri anlatti

Ziyarette, Süleymanpasa Belediyesinin gerçeklestirdigi proje, yatirim ve hizmetlerle ilgili Bakan Göktas’a bilgi veren Baskan Uzunlar, sosyal yardimlasma projeleri için destek talebinde bulundu. Bakan Göktas da kamu yararina olan her projeyi sonuna dek destekleyeceklerinin altini çizerek katki sözü verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas’a, Tekirdag’in önemli kültürel degerlerinden biri olan Karacakilavuz dokumasi hediye eden Süleymanpasa Belediye Baskani Hüseyin Uzunlar, ziyarette duydugu memnuniyeti dile getirerek tesekkür etti. Ziyaret, hatira fotograflarinin çekilmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA