Bahçelievler'de IETT Otobüsü Aydinlatma Diregine Çarpti, Devrilen Direk Hareket Halindeki Otomobilin Üzerine Düstü

Bahçelievler’de direksiyon hakimiyetini kaybeden IETT soförü, demir bariyerlere asip aydinlatma diregine çarpti. Çarpmanin etkisiyle aydinlatma diregi Ataköy Köprüsü üzerinde hareket halindeki otomobilin üzerine düstü. Diregin yola devrilmesiyle köprü iki yönlü olarak trafige kapanirken kazada IETT soförü hafif yaralandi. IETT otobüsünde yolcu olmamasi büyük bir faciadan dönülmesine neden oldu.

Bahçelievler'de IETT Otobüsü Aydinlatma Diregine Çarpti, Devrilen Direk Hareket Halindeki Otomobilin Üzerine Düstü


Kaza, saat 06.30 siralarinda Bahçelievler Ataköy köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ataköy Köprüsü üzerinde hareket halinde olan Hakan Öztürk himayesindeki IETT otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle yoldan çikti. Demir bariyerleri asan otobüs aydinlatma diregine çarpti. Çarpmanin etkisiyle otobüs dururken aydinlatma diregi yola devrildi.

‘Aydinlatma diregi seyir halindeki otomobilin üstüne düstü’

iETT otobüsünün çarptigi aydinlatma diregi, köprü üzerinde seyir halinde olan otomobilin üzerine devrildi. Yasanan kazada IETT otobüsünün bos olmasi büyük bir faciadan dönülmesine neden olurken otomobildeki sürücü ise sans eseri yara almadan kurtuldu.

Kazada Otobüs soförü Hakan Öztürk hafif sekilde yaralandi. IETT otobüsü ve otomobilde maddi hasar meydana gelirken Ataköy Köprüsü iki yönlü olarak trafige kapatildi.

Ekiplerin otobüsü ve aydinlatma diregini kaldirma çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA