Tekirdag'da Korku Dolu Anlar Kamerada Açiklamasi Su Patlagini Ararken, Dogalgaz Borusunu Patlatti

Tekirdag Çorlu’da su arizasi bulmak için kazi çalismasi yapan kepçe, dogalgaz borusunu patlatti. Dogalgazdan çikan yanginin bir apartmanin 2. ve 3. katlarina siçramasi sonrasi 2 evde ve is makinesinde hasar meydana geldi.

Tekirdag'da Korku Dolu Anlar Kamerada Açiklamasi Su Patlagini Ararken, Dogalgaz Borusunu Patlatti
Olay, Cemaliye Mahallesi Efe Sokak’ta meydana geldi. Tekirdag Su ve Kanalizasyon Idaresi (TESKI) ekipleri, su patlagi nedeniyle su arizasini gidermek için kepçe vasitasiyla kazi çalismasi baslatti. Kepçe kazisi sirasinda dogalgaz borusu patladi. Patlayan bölgeden alevler yükseldi. Yangin bir apartmanin 2. ve 3. katindaki ikametlere siçradi. Olay yerine itfaiye, polis, ambulans ve dogalgaz ekipleri istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangina müdahale ederek facianin önüne geçti. Olayda yaralanan olmazken, iki ayri evde ve is makinesi maddi hasar gördü.

"Dogalgaz kutusu var diye söyledim"

Cemaliye Mahallesi Muhtar Azasi Deniz Gökçe, “Önceki aksam orada çalisma yapilmisti. Kazilacak yerde dogalgaz kutusu olabilecegini ifade etmistim. Ama ne yazik ki olay kaçinilmaz oldu. Çok geçmis olsun, can kaybi yada yaralanan olmamasi tesellimiz oldu” diye konustu.

Kaynak: İHA