Bursa'da Metruk Bina Ve Ara Sokak Operasyonu...12 Kisi Yakalandi

Bursa’da polis ekipleri vatandaslarin huzuru için ara sokak, cadde ve metruk binalarda ‘huzur’ uygulamasi yapti. Yapilan uygulamada çesitli suçlardan aranmasi olan 12 kisi yakalanirken, bazi süphelilerin üzerinde uyusturucu madde ve silah ele geçirildi.

Bursa'da Metruk Bina Ve Ara Sokak Operasyonu...12 Kisi Yakalandi
Bursa Il Emniyet Müdürlügü, Asayis Sube Müdürlügü koordinesinde Çevik Kuvvet, KOM, Narkotik, TEM, Trafik Denetleme Sube Müdürlügü personeli katilimiyla Osmangazi ilçesinde vatandaslarin can ve mal güvenligini saglamak amaciyla ‘huzur’ uygulamasi için dügmeye basti. Ekipler ara sokak, cadde ve metruk binalarda süpheli sahislara yönelik sorgulama ve üst aramasi gerçeklestirdi. Yapilan aramalarda; uyusturucu, hirsizlik, yaralama gibi çesitli suçlardan aranan 12 kisi Bursa polisi tarafindan gözaltina alindi. Süpheli sahislara yönelik yapilan üst aramasinda 35 gram uyusturucu madde, 50 fisek ele geçirildi.

Trafik canavarlarina geçit verilmedi

Polis ekipleri ayni zamanda trafigi tehlikeye atan ve kural tanimayan sürücülere de geçit vermedi. 298 araç sorgulayan ekipler, hem kendi hem de vatandaslarin canini hiçe sayan 13 araç sürücüsüne 89 bin 543 lira idare ceza kesti.

Il Emniyet Müdürlügü yapilan uygulamanin vatandaslarin can ve mal güvenligini korumak, huzuru saglamak amaciyla yapildigi belirtirken, ‘huzur’ uygulamalarinin hiz kesmeden devam edecegini bildirdi.
Kaynak: İHA