Ataevler Yeni Bir Yasam Merkezi Kazaniyor

Bir süre önce yapimi baslayan Ataevler Yasam Alani’nin insaati hizla ilerliyor. Bölgede yapilan çalismalari yerinde inceleyen Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, proje tamamlandiginda bölgenin çok renkli ve hareketli yeni bir yasam alani kazanacagini söyledi.

Ataevler Yeni Bir Yasam Merkezi Kazaniyor
Ilçenin modern yapisini korumasi ve artan nüfusla birlikte degisen ihtiyaçlari karsilamak adina projeler gelistiren Nilüfer Belediyesi, mevcut pazar alanlarini yeniden projelendirerek birden fazla islev kazandiran çalismalari çerçevesinde Ataevler’de yeni bir yasam alani açiliyor.

Ataevler pazaryerinin bulundugu alanda yeni bir proje gelistirerek insaat çalismalarini baslatan Nilüfer Belediyesi, bölgeye modern bir kapali pazaryeri kazandirmakla kalmayip, burada vatandasin birçok hizmeti tek nokta almasini saglayacak.

Ataevler Yasam Merkezi ile muhtarlik, bölgesel otopark, kapali pazaryeri ve sosyal alanlar bir arada bulunacak. 5 bin 416 metrekare taban alanina sahip merkezde yaklasik 200 araçlik otopark yer alacak. 4 bin 400 metrekarelik pazaryeri bulunan projede, ticaret alanlari da bulunacak.

Insaat çalismalarini yerinde inceleyen Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, proje sorumlularindan çalismalarla ilgili bilgi aldi. Insaatin hizla ilerledigini belirten Baskan Erdem, “Bütün bu çalismalari en kisa sürede bitirerek halkimizin hizmetine açmak istiyoruz. Bu süreç içinde vatandaslarimizdan da anlayis bekliyoruz. Proje tamamlandiginda hem kapali pazaryeri, hem bölgesel otopark, hem muhtarlik, hem sosyal ve ticari alanlariyla kisaca bölge halkina yeni ve renkli bir yasam alani kazandirmis olacagiz” dedi.

Nilüfer Belediyesi, Ataevler pazaryerinin yanisira Çamlica ve Kültür mahallelerinde de yeni ve genis projelerle pazaryerlerine birden fazla islev kazandiracak çalismalar yürütüyor.
Kaynak: İHA