Izmir'de AVM'deki 'Omuz Atma' Cinayetinde 3 Kardes Tutuklandi

Izmir’in Urla ilçesinde bir alisveris merkezinde, ‘omuz atma’ tartismasinda 30 yasindaki müteahhitin biçaklanarak öldürülmesine iliskin 3 kardes tutuklandi.

Izmir'de AVM'deki 'Omuz Atma' Cinayetinde 3 Kardes Tutuklandi
Olay, dün aksam saat 19.30 siralarinda Altintas Mahallesi Ahmet Besim Uysal Caddesi’nde bulunan bir alisveris merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, müteahhitlik yaptigi ögrenilen Semih Köse (30) ile ilçede emlakçilik yaptigi ögrenilen S.B. arasinda, omuz atma sebebiyle tartisma çiktigi iddia edildi. Tartismanin büyüyerek kavgaya dönüsmesi üzerine ikili arasinda yumruklasma basladi.

Bu esnada Semih Köse’nin elindeki alkol sisesini kirarak S.B.’nin üzerine dogru kosmasi üzerine S.B., elindeki biçakla Semih Köse’yi yaraladi. Olayin bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, S.B.’yi suç aleti ile birlikte yakalayip gözaltina alirken, ambulans ile Urla Devlet Hastanesine kaldirilan talihsiz genç burada yapilan tüm mücadelelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Köse’nin cenazesi yapilan incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

3 kardes tutuklandi

Olayla ilgili baslatilan sorusturma çerçevesinde gözaltina alinan 3 kardes Sercan B., Serkan B. ve Taylan B., emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Çikarildiklari mahkemece 3 kardes de tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA