Yesilay Agri Subesi, Bagimliliklarla Mücadelede Is Birligi Için Kaymakamlari Ziyaret Etti

Yesilay Agri Sube Baskani Cihangir Aslan, Tasliçay ve Diyadin ilçelerindeki kaymakamlari ve kurum amirlerini ziyaret ederek, bagimliliklarla mücadelede is birligi ve farkindalik çalismalari hakkinda görüs alisverisinde bulundu.

Yesilay Agri Subesi, Bagimliliklarla Mücadelede Is Birligi Için Kaymakamlari Ziyaret Etti
Yesilay Agri Sube Baskani Cihangir Aslan, beraberindeki Yesilay Agri Sube Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Tasliçay Kaymakami Emirhan Arikan, Diyadin Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Mustafa Karali ve ilçelerdeki kurum amirlerini makamlarinda ziyaret etti. Ziyaretlerde, Yesilay’in faaliyetleri, bagimliliklarla mücadelede yürütülen projeler ve ilçelerde yapilmasi planlanan ortak çalismalar konusunda bilgi verildi.

Yesilay Agri Sube Baskani Cihangir Aslan, ziyaretlerin amacinin bagimliliklarla mücadelede farkindalik arttirmak oldugunu belirterek, “Yesilay olarak bagimliliklarla mücadelede toplumsal duyarliligi arttirmak için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilçelerimizdeki kaymakamlarimizi ve kurum amirlerimizi ziyaret ederek, bagimliliklarla mücadelede is birligi ve farkindalik çalismalari hakkinda görüs alisverisinde bulunduk. Ziyaretlerimizde bize gösterdikleri konukseverlikten dolayi kaymakamlarimiza ve kurum amirlerimize tesekkür ediyoruz.” dedi.

Tasliçay Kaymakami Emirhan Arikan ve Diyadin Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Mustafa Karali de ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getirerek, Yesilay’in bagimliliklarla mücadelede yaptigi çalismalari takdir ettiklerini söylediler. Kaymakamlar, Yesilay Agri Subesi ile ilçelerinde yapilacak ortak çalismalara destek vereceklerini ifade ettiler.
Kaynak: İHA