Yanginda Küle Dönen Evin Içinde 14 Gündür Yavrularini Ariyor

Antalya’da iki hafta önce kullanilmayan tarihi evde çikan yanginda anne bir kedinin 6 yavrusunu kaybettigi ortaya çikti. 14 gündür evin içinde ve etrafinda yavrularini arayan anne kedi, mahalle sakinlerini de hüzne bogdu. Kedinin durumuna çok üzüldügünü belirten bir mahalle sakini, “O günden bu yana evde dolasiyor, geceler boyu feryat ediyor ve sesi evlerimize kadar geliyor. Çok aci” dedi.

Yanginda Küle Dönen Evin Içinde 14 Gündür Yavrularini Ariyor
17 Eylül Pazar günü kullanilmayan 2 katli tarihi evde çikan yanginda alevler yan binalara siçrayip, 2 kullanilmayan tarihi bina, 1 müstakil evi küle döndürmüs, 7 katli bir apartmanin dis cephesine de zarar vermisti. Yangin sonrasi küle dönen tarihi evden ayrilmayan bir anne kedi ise dikkat çekti. Evin içerisinde ve etrafinda dolasan kedinin 6 yavrusunu yanginda kaybettigi ögrenildi. 14 gündür yavrularini arayan anne kedi, mahalle sakinlerini de hüzne bogdu.

"Sesi evlerimize kadar geliyor"

Kedinin geceler boyu feryat ettigini belirten Selma Güngör, “Yanginda maalesef kedimizin 6 yavrusu can verdi. O günden beri burada dolasiyor, geceler boyu feryat ediyor ve sesi evlerimize kadar geliyor. Bu kalintilarin arasinda yavrularini ariyor, hiç buradan ayrilmiyor. Benim de felçli bir kedim var ve kediler konusunda çok hassasim. 6 yavruya çok üzüldüm. Çok aci. Bir anne 6 yavrusunu kaybetmis ya da bir kedi kaybetmis fark etmiyor. Sonuçta can kaybi var” dedi.

Kaynak: İHA